SIGNE BREMER DAHL

Yoga, mindfulness og meditation
For individuelle.

–  Start din spirituelle praksis eller få redskaber til at gå dybere.

OM SIGNE

Signe er en gammel sjæl og mestre aspekter af livet som for mange andre tager årtiers praksis. Hun er født sådan og har gennem hele livet søgt den spirituelle vej.

Allerede som 15 årig blev hun certificeret Reiki healer fra den Indiske mester Yugesh. Hun er uddannet yogalærer fra Shri Kali Ashram i Indien og blev som 22 årig ordineret Acharya (biskop/mester) Ganeshvari (The master of natural forces) af Maha Vajra fra den Buddhistiske tradition Maha Jrya.

“For mig handler yoga og meditation ikke om at flyve væk fra virkeligheden, men om at have benene solidt plantet på jorden. Det guddommelige (Divine) findes i alt. Det er her på jorden, og vi har alle mulighed for bevidst at bringe det ind i vores hverdag!”

Signes spirituelle power er passioneret og målrettet, og som underviser skinner hendes klarhed stærkt igennem. Når hun guider yoga og meditation, skaber hun et højt energiniveau, så deltagerene får en dybere kontakt med deres eget spirituelle potentiale.

Hun har faste ugentlige yogahold, har personlige elever fra mange forskellige dele af verden samt er fast underviser på Divine Lifes retreats, kurser og workshops.

”Jeg elsker at bidrage til, at mennesker kommer i kontakt med deres egen storhed. Jeg tror på, at vi alle er mestre i vores eget liv. Når vi åbner op for vores egen spirituelle power, finder vi meningen med livet og vil automatisk blive mere lykkelige og autentiske.”

KONTAKT SIGNE HER