1 TIL 1 SESSION

”DU KAN IKKE KONTROLLERE DIT LIV, MEN DU KAN LÆRE AT MESTRE DIG SELV!”

AT VÆRE MENNESKE

 

En del af det at være menneske er at tackle de udfordringer som livet byder på. Der er ingen af os der kommer igennem hele livet uden at opleve at stå i situationer hvor vi ikke ved hvordan vi skal komme videre på lives vej. Alt efter hvordan vi tackler disse situationer kan det blive forhindringer eller det kan blive muligheder til at vokse som menneske og udvikle dig selv.

Fælles for en session hos os er respekten for det hele menneske og vores egen daglige praksis gennem mange år, sætter sit præg på vores evne til at være tilstede. Som din sparringspartner skaber vi rummet til forandring og udvikling ved at støtte, udfordre og guide dig videre, så du til sidst selv kan gå vejen.

Vi har begge gennem mange år haft elever og klienter fra hele verden og har derfor stor erfaring med at formidle via skype. Så lad dig ikke begrænse selvom vi geografisk ligger et stykke fra dig. Folk giver altid positivt feedback på denne form, idet de oplever at kontakten, dybden og effekten af guideningen, er nøjagtig den samme, som hvis det var et fysisk møde.

LOTTE

________________

SIGNE

________________

Coaching, psykoterapi, familieopstilling, mindfulness og meditation at rydde op i fortiden og skabe den fremtid du ønsker samtidig med at være tilstede i nuet.

For individuelle, par, børn og teenagere.

Yoga, mindfulness og meditation – start din spirituelle praksis eller få redskaber til at gå dybere.

For individuelle.