FAMILIEOPSTILLING

FAMILIEOPSTILLING

                                 

D. 19. – 20. SEPTEMBER 2020

____________________

Ægte frihed er at finde fred med dig selv og den familie, du er født i

Familieopstilling hjælper dig til at finde din naturlige plads i dit familiesystem. Den plads du er født til at have. Dette vil automatisk hjælpe dig til også at finde din naturlige plads i livet, og med de mennesker du har omkring dig.

BEVIDSTHED SKABER FRED

Rigtig mange af vores udfordringer i livet opstår, når vi kæmper med verden. Når du bliver bevidst om dine egne handlingsmønstre og finder fred med hvad du kommer af, kan du bruge dine ressourcer på at give dig selv, det du har brug for. Dermed kan du skabe, det liv du ønsker for dig selv og sammen med dine tætte relationer. Det er virkelig frihed.

Familieopstilling bruges ikke kun i forbindelse med din biologiske familie, men kan bruges på alle de områder hvor du ønsker at skabe forandring.

Der er mange der spørger, om de skal have deres familie med. Det skal du ikke, da der er fokus på ubevidste mønstre, og dem er det kun dig selv, der kan ændre.

FAMILIEOPSTILLING ER FOR ALLE

Vores kurser er for alle, der ønsker at arbejde med konkrete temaer eller ønsker at opleve, hvad opstillingsmetoden kan gøre. Hver deltager får mulighed for at få deres egen opstilling med udgangspunkt i netop det, de ønsker at arbejde med. Som deltager skal man desuden være indstillet på at være repræsentant for de øvrige kursisters processer. Man bliver absolut grebet af energien og sjælen i dette dybe og inspirerende arbejde.

MED FAMILIEOPSTILLING KAN DU:

 • Komme tættere på dine børn.
 • Undgå at gentage de samme konflikter igen og igen.
 • Blive bedre til at sætte grænser.
 • Finde balance mellem familie og karriere.
 • Se med nye øjne på fastlåste situationer.
 • Få fred med dine forældre.
 • Skabe dybere og mere nærende relationer til dem du holder af.
 • Få større selvværd.
 • Opnå mere ro og fokus I dit arbejdsliv.

Fantastisk intens oplevelse med masser af nærvær, kærlighed og ikke mindst forløsning af dybe følelser. Jeg er og føler mig dybt taknemmelig for den gave det var at deltage i familieopstilling. Af hjertet tak til en fantastisk dygtig facilitator Lotte Bremer Dahl og de tilstedeværende. Kurset og de smukke rammer får den bedste anbefaling fra mig.”

~ Pia 43 år.

UNDERVISER

Lotte Bremer Dahl:

Lottes talent er at relatere til mennesker med et åbent og medfølende hjerte. Fra dette sted guider hun med høj bevidsthed på en nænsom og samtidig direkte måde til dyb indre healing og personlig udvikling.

Med hendes dybde og omsorg formår hun at skabe et rum, hvor der er plads og tryghed til at åbne sig op og til at turde være sig selv.

Hun har mere end 25 års erfaring i at arbejde med mennesker og har gennem hele livet fokuseret på sin egen udvikling. Ved at have healet sin egen fortid forstår hun, hvad det kræver at skabe forandring og gå igennem livet, med alt hvad det indebærer.

”Jeg har altid været fascineret af mødet mellem mennesker. Hvad der sker i de øjeblikke, hvor vi tør give slip og åbne vores hjerter, så vi er sårbare og samtidig uendelig stærke. Det er i de øjeblikke, hvor du møder dig selv, hvor der åbnes op for magi, og hvor dyb healing kan ske.”

Læs mere om Lotte her

PRIS OG PRAKTISK INFO

Pris: kr. 1.500,-
Der betales ved tilmelding (har du brug for at betale i rater, så finder vi en løsning).

Tidspunkt:

Lørdag kl. 10-17
Søndag kl. 10-16

Du får:

 • Al undervisning med Lotte Bremer Dahl
 • Individuel opstilling hvis du ønsker det
 • Vegetarisk frokost samt te og kaffe

Betaling: Konto indbetaling: reg.: 7170 konto nr.: 0002795924
Mobile Pay: 50 56 66 18

Tilmelding og spørgsmål: info@divinelife.dk / 28 69 09 28

OVERNATNING

Ønsker du at overnatte, enten fordi du kommer langsvejs fra, eller blot har lyst til at blive i energien, har du flere muligheder:

 • Bo i vores hyggelige havehus med plads til max 4 personer.
  Der er opvarmning med brændeovn, som i selv har ansvaret for at holde kørende. 
Der er badeværelser inde i huset. Reservation er efter først til mølle princippet.
 • Der er flere små Bed & Breakfast, som vi samarbejder med i omegnen, b.la. et 5-10 min. gang gennem skoven fra kurset.
  Enkeltværelse, kr. 290,- pr. nat.
  Dobbeltværelse, kr. 430,- pr. nat.

Lørdag aften laver vi fælles mad, for dem der har lyst til at være med. Det samme gælder morgenmad søndag morgen. Alle giver en lille donation for maden.