ÅBNE MEDITATIONSAFTENER

ÅBNE MEDITATIONSAFTENER

 

VIGTIGT

AFTENERNE VIL I FREMTIDEN VÆRE OM ONSDAGEN

FRA KL. 19-21

HOS DIVINE LIFE – ONSDAGE I LIGE UGER

Start d. 8. september 2021

Divine Life: Krude Møllevej 20, 8654 Bryrup 

I ÅRHUS – ONSDAGE I ULIGE UGER

Sted og dato for opstart kommer snarest

________________


Meditation og personlig udvikling

På disse aftener inviterer vi dig til at komme og meditere sammen med os. Meditation er meget mere end blot at sidde og ”ikke tænke”. Det hjælper dig til at mærke bag om tankerne og ind i en dybere tilstand af ro, væren og udvidet bevidsthed. På meditationsaftenerne træner vi denne tilstand, for som alt andet er meditation øvelse, og ikke noget vi mestrer fra første gang.

STØRRE BEVIDSTHED

 

At træne din bevidsthed via meditation gør dig bedre i stand til at takle hverdagen og dens mange store og små udfordringer. Hvis du altid har et sted inden i dig, der er i ro, kan du tage udgangspunkt der når hverdagen giver dig udfordringer. Samtidig hjælper meditation dig også til at blive bevidst om og tage imod alt det gode, livet byder på, så du dermed oplever større glæde og taknemmelighed.

Undervisningen er inspireret af traditioner inden for Buddhisme, Hinduisme, Kabbalah, Taoisme samt Shamanisme, og er hverken religiøs eller dogmatisk. Det er let tilgængelige værktøjer der er tilpasset vores moderne livsstil og giver let adgang til spiritualitet og personlig udvikling.

HVAD DU VIL OPLEVE

 

  • Et åndehul i hverdagen
  • Mere glæde, ro og overskud
  • Øget bevidsthed om dig selv som menneske
  • Mere tillid til dig selv og livet generelt
  • At være en del af et fællesskab hvor fokus er autenticitet, nærvær og spiritualitet

Hver aften vil vi tage udgangspunkt i gruppen, og undervisningen vil tage afsæt i bl.a. oplæg, fælles meditationer og sparring med andre. Alt vil kunne tages direkte med hjem og hurtigt gøre en forskel i din hverdag.

For alle uanset erfaring!

I de sidste 13 år har jeg sovet rigtig dårligt. Jeg er vågnet mange gange i løbet af natten og haft svært ved at falde i søvn igen. Nu har jeg så været på et meditationskursus ved Signe og Lotte, og efter blot en gang har jeg sovet hver nat siden. Det er da utroligt!! Det har givet mig meget ro! Jeg vil gerne anbefale meditation for alle.”
~ Jonna, 63 år

UNDERVISERNE

 

Signe Bremer Vuranoz og Lotte Bremer Dahl
Vi er mor og datter og driver i fællesskab Divine Life. Vi er begge ordinerede Acharya (Biskop) i den Buddhistiske Tradition Maha Jrya, og praktiserer begge som internationale meditationslærere. Vi har en grundlæggende spirituel tilgang til livet og er begge motiverede af udvikling – både vores egen samt vores elevers. For os er det altid vigtigt, at det vi underviser i, er ”nede på jorden” og  er let at bringe ind i hverdagen.

Ofte vil vi begge være der, andre gange vil det være en af os, og der er også mulighed for vi har gæstelærer.

PRIS OG PRAKTISK INFO

Foreslået donation: kr. 150,- pr. gang.

Vi ønsker at alle skal have råd til at udvikle sig og finde balance inden i sig selv. Derfor er disse aftener baseret på donation. Hvis du ikke kan betale den foreslåede donation, så skriv til os og vi finder en løsning. Vi er fleksible og altid til at snakke med!! Læs mere om donation her.

Århus:

Sted og dato for opstart kommer snarest

Silkeborg:
Adresse: Divine Life. Krude Møllevej 20, 8654 Bryrup.

Datoer: 8/9, 22/9, 6/10, 3/11, 17/11 2021

Ingen undervisning i uge 42 grundet efterårsferie

Tid: kl. 19:00 – ca. 21:00

Tilmelding og spørgsmål: info@divinelife.dk / 28 69 09 28. Tilmelding nødvendig.

Betaling:
Medbring kontanter
Konto indbetaling: reg.: 7170 konto nr.: 0002795924
MobilePay: 50 56 66 18