INDIVIDUELT RETREAT

INDIVIDUELT RETREAT

MULIGT HELE ÅRET

________________

 

Ordet retreat betyder tilbagetrækning. På vores individuelle retreats, inviterer vi dig til at trække dig tilbage her hos os i Katrinedal.

Der vil være plads til meditation, stilhed, yoga, nærvær, samt refleksion over dit eget liv. Alt sammen præcis så meget som du har brug for.
Når du træder ud af hverdagen, vil du automatisk opleve at se på dig selv og dit eget liv med nye øjne. Derved skaber du de perfekte forudsætninger for at vokse, og skabe det liv du ønsker.

EKSEMPLER PÅ PERSONLIGE FORLØB

 

 • Tid til dig selv
 • Få støtte til at tackle store forandringer i livet
 • Bliv mere mindfull i hverdagen
 • Heal gamle traumer
 • Ønsket om at gå dybere i din spirituelle praksis
 • Lære at meditere
 • Få hjælp til at håndtere stress, depression, sygdom
 • Tag et personligt kvantespring
 • Vær en del af et spirituelt fællesskab

På vores individuelle reterats er det altid 100% dig, der bestemmer, hvor du ønsker at have fokus. Vi hjælper dig selvfølgelig med at afklare præcis, hvad det er du har brug for.

DINE ØNSKER

Du bestemmer, hvor mange dage dit individuelle retreat skal strække sig over. Når du ankommer, starter vi med at sammensætte et program, for den tid du vil være her. Et sådant program vil være en blanding af tid hvor vi guider dig, tid til at deltage i den undervisning der allerede foregår på stedet, samt tid i selskab med dig selv – måske i den smukke natur som vi bor lige midt i.

Hver dag vil der være personlig opfølgning på hvad du oplever for at sikre, at du er på rette vej mod det du ønsker.


Dine guider:

Ansvarlige for dit forløb vil være Signe eller Lotte. Derudover vil de andre fra stedet indgå med deres kompetencer, hvis det ønskes.

Vi har alle en spirituel tilgang til livet, og er alle ordinerede Acharya (biskop) i den Buddhiske tradition Mahajrya.
Vi er seriøse og udogmatiske i tilgangen til både vores egen og andres udvikling. Vi har en bred vifte af forskellige værktøjer som vi bruger alt efter dine behov ex. yoga, coaching, mindfulness, psykoterapi, shamanisme, massage, familieopstilling, chi gong, samt meditation inspireret af mange forskellige retninger.

Jeg er dybt berørt over hvordan I har taget imod mig i den magiske skov – så hjertevarmt og nærværende.

At kunne komme på individuelt retreat, har for mig betydet, at jeg kunne finde ro og nærvær til mig selv, hvor jeg kunne lade op. Jeg fik indsigter og blev klogere på, hvorfor naturen er så vigtig for mig.

Sammen med Signe og Lotte er man i det mest hertevarme og kompetente selskab, der gør, at jeg tør åbne op og blive klogere på mig selv og min personlige rejse.

At være en del af familien for en weekend var skønt, jeg føler mig hjemme hos jer. Dybe og nærværende snakke bliver det til, her bliver jeg forstået. TAK!”

~ Camilla 36 år

PRIS

Pris:

kr. 1.500,- pr. person pr. dag.

Prisen inkluderer individuelt program for forløbet samt kost og logi.

Betaling:

Konto indbetaling: reg.: 9033 konto nr.: 0001059149

MobilePay: 50 56 66 18

OVERNATNING

Du flytter ind hos os og bliver en del af hverdagen i de dage, du har sat af til dit individuelle retreat. Vi bor 5 personer her på stedet, og der er flere andre, som har deres faste gang hos os.

Stedet er delt op, så vi alle har vores private rum samt fællesarealer, som vi deles om. En af vores vigtigste værdier er, at der altid er plads til både at være en del af fælleskabet og til at være alene, og vi finder alle vores egen balance uden nogle bestemte forventninger til hinanden.

Overnatningsmuligheder:

 • Få din egen seng, enten inden i huset eller i vores hyggelige havehus. Det er muligt, at der er andre på værelset, alt efter hvor mange der er på retreat her.
 • Medbring eget telt og slå det op i den smukke natur omkring templet. Adgang til indendørs bad og toilet.
 • Bo på Bed & Breakfast 5-10 min. gang gennem skoven fra kursusstedet.
  Enkeltværelse, kr. 300,- pr. nat.
  Dobbeltværelse, kr. 200,- pr. nat.