LØRDAGSYOGA

START DIN WEEKEND MED RO OG OVERSKUD!

D. 4. MAJ 2019

D. 8. JUNI 2019

KL. 10 – 13

________________

 

At slappe af er ikke noget du kan presse dig selv til. Dyb afslapning kommer, når du overgiver dig og accepterer, det nu der er.

På disse dage får du et indblik i hvordan en traditionel yogaklasse foregår, på det ashram Signe har studeret. Der vil være masser af tid til at dykke ind i dig selv, og mærke hvordan din krop kan meditere.

ACCEPTER DEN DU ER

 

Yoga handler ikke om konkurrence og dit fysiske udseende, hvor din værdi måles på, hvor smidig du er. Yoga fokuserer på dig som et helt væsen og på dit indre selv. Det betyder intet, hvor højt du kan løfte dit ben. Bare vær dig selv og accepter den du er!

Gennem ro og dyb afslapning kan du få adgang til dit underbevidste, hvor dit virkelig selv ligger. Når du har kontakt til dit inderste, kan du leve dit liv i frihed, uden begrænsninger.

UNDERVISER

Signe Bremer Vuarnoz:

  • Certificeret yogalærer fra Shri Kali Ashram, Indien, (Yoga Alliance® 500+ timer).
  • Ordineret Buddhistisk Acharya (Biskop), fra den buddhistiske tradition Maha Jrya.
  • International meditationslærer med baggrund i mange forskellige spirituelle traditioner.

“For mig handler yoga og meditation ikke om at flyve væk fra virkeligheden, men om at have benene solidt plantet på jorden. Det guddommelige (Divine) findes i alt. Det er her på jorden, og vi har alle mulighed for bevidst at bringe det ind i vores hverdag!”

Læs mere om Signe her.

PRIS

 

Pris: kr. 300,- pr. gang. Betales ved tilmelding.

Betaling: 

Konto indbetaling: reg.: 7170 konto nr.: 0002795924
Mobile Pay: 50 56 66 18

Beløbet er ikke refunderbart.

Spørgsmål og tilmelding: info@divinelife.dk / 28 69 09 28

Medbring: Evt. egen yogamåtte, et tæppe til afspænding og tag tøj på du kan bevæge dig i. Hvis du ikke har yogamåtte eller tæppe, kan du låne af os.