LØRDAGSYOGA

START DIN WEEKEND MED RO OG OVERSKUD!

D. 9. MAJ 2020 (ONLINE)

KL. 10 – 12

________________

At slappe af er ikke noget du kan presse dig selv til. Dyb afslapning kommer, når du overgiver dig og accepterer, det nu der er.

På disse dage får du et indblik i hvordan en traditionel yogaklasse foregår, på det ashram Mille og Signe har studeret. Der vil være masser af tid til at dykke ind i dig selv, og mærke hvordan din krop kan meditere.

ACCEPTER DEN DU ER

 

Yoga handler ikke om konkurrence og dit fysiske udseende, hvor din værdi måles på, hvor smidig du er. Yoga fokuserer på dig som et helt væsen og på dit indre selv. Det betyder intet, hvor højt du kan løfte dit ben. Bare vær dig selv og accepter den du er!

Gennem ro og dyb afslapning kan du få adgang til dit underbevidste, hvor dit virkelig selv ligger. Når du har kontakt til dit inderste, kan du leve dit liv i frihed, uden begrænsninger.

 

UNDERVISER

Mille Bremer Dahl:

Ud fra et sted af absolut tilstedeværelse guider og støtter Mille med en dybde og åbenhed, der bringer folk i tættere kontakt med dem selv. Med sin ro og helt særlige autencitet formår hun at skabe et rum, hvor der er plads og tryghed til at turde give slip og slappe fuldstændig af. 

Mille er:

  • Certificeret yogalærer fra Shri Kali Ashram, Indien, (Yoga Alliance® 200+ timer).
  • Ordineret Buddhistisk Acharya (Biskop), fra den buddhistiske tradition MahaJrya.
  • International meditationslærer med baggrund i mange forskellige spirituelle traditioner

For mig er noget af det vigtigste i mit arbejde med menneske, at skabe nærvær. Nærvær fra mig så du føler dig holdt, støttet, set, og nærvær for dig selv så du kommer i dybere kontakt med hvad der foregår indeni.
Jo mere nærvær og kontakt du har med dig selv, jo mere vil du være i stand til at turde stå i din egen power, følge dine instinkter og intuition, og rumme dig selv med alt hvad du er!”

Læs mere om Mille her.

PRIS

 

Pris: kr. 300,- betales ved tilmelding

Betaling: 

Konto indbetaling: reg.: 7170 konto nr.: 0002795924
Mobile Pay: 50 56 66 18

Beløbet er ikke refunderbart.

Spørgsmål og tilmelding: info@divinelife.dk / 28 69 09 28

Medbring: Evt. egen yogamåtte, et tæppe til afspænding og tag tøj på du kan bevæge dig i. Hvis du ikke har yogamåtte eller tæppe, kan du låne af os.