KBH – MEDITATIONSSEMINAR

GLÆDE SOM FUNDAMENT I HVERDAGEN

DEN 3. – 4. NOVEMBER 2018

DELTAG 1-2 DAGE

I KØBENHAVN

________________

 

Forestil dig at du oplever simpel glæde hver eneste dag – uanset hvad der sker rundt om dig, og hvad du oplever i livet. Fundamental glæde handler ikke om, hvorvidt du har gode venner, om du har succes på jobbet eller om du har fået en ny bil.

Fundamental glæde er en tilstand inden i dig selv og kan ikke forsvinde, selvom din verden forandrer sig, eller en situation ikke bliver, som du havde forventet.

AT TACKLE HVERDAGEN

Vi kan ikke kontrollere vores egne reaktioner, de sker bare, men vi kan lære at tackle dem når de kommer. Dermed bliver det dig der styrer dine reaktioner og ikke dine reaktioner der styrer dig. Det er ægte power. Mange tror, at spirituel udvikling handler om ikke at få reaktioner. I virkeligheden handler det om at tackle og rumme sig selv, når reaktionerne kommer.

Hvis vi ikke rummer os selv, lukker vi ned og gemmer vores følelser væk sammen med alle de andre følelser vi tidligere har gemt væk. På den måde separerer vi os fra en del af os selv, hvilket gør os mindre powerfulde.

Når vi lærer, at tackle det der opstår, og senere at rydde op, i det vi tidligere har gemt væk, får vi vores fulde potentiale til rådighed – det er personlig power.

BLIV DIN EGEN MESTER

Ønsker du at tage et gigantisk skridt i din egen udvikling, er dette weekenden for dig.

Du vil få værktøjer til selvhealing og til at finde din indre kraft. Værktøjer til at blive din egen mester!

Dagene vil være en blanding af oplæg og praktiske øvelser.

“Vild, magisk og spirituel er kodeordene for den rejse jeg netop har afsluttet med Lotte som guide. Hun har med sin milde, vilde naturlighed været med til, at rejsen blev så dyb og berigende.

Kirsten

UNDERVISER

 

Lotte Bremer Dahl:

Lottes tilgang til livet har altid været inspireret af det spirituelle, og hendes mange års praksis kan mærkes i hendes måde at være tilstede.

Hun har mere end 25 års erfaring i at arbejde med mennesker, og siden sin tidlige ungdom har hun uddannet sig indenfor psykoterapi, coaching, NLP, familieopstilling, meditation og mindfulness. Hun er tæt knyttet til naturen og har gennem mange år været en del af ”The Buffalo Road” hos Blackfoot indianerne i Canada.

Lotte har gennem de sidste 9 år været personlig elev af Maha Vajra, grundlæggeren af den buddhistiske tradition MahaJrya og har dagligt praktiseret hans teknikker gennem alle årene. Det har haft stor indflydelse på, hvem hun er i dag, hvor hun er ordineret Acharya (biskop); SuBhavaGan i Mahajrya.

Alle disse forskellige retninger formår hun at kombinere til én fælles forståelse, hvor faglighed og intuition går hånd i hånd.

Hun er sammen med sin datter Signe, daglig leder af Divine Life 

Læs mere om Lotte her.

PRIS OG PRAKTISK INFO

Deltag begge dage eller blot lørdag.

Foreslået donation: kr. 500,- pr. dag. pr. person.

Vi ønsker at alle skal ha råd til at udvikle sig og finde balance inden i. Derfor er denne weekend baseret på donation. Hvis du ikke kan betale den foreslåede donation, så skriv til os og vi finder en løsning. Vi er fleksible og altid til at snakke med!! Læs mere om donation her.

Hvor: Den Grønne Dal. Godthåbsvej 182, 2720 Vanløse, København.

Tid: Kl. 10-16 begge dage.

Tilmelding og spørgsmål: Til Lotte på info@divinelife.dk / 28 69 09 28. Tilmelding nødvendig.

Betaling: 

Konto indbetaling: reg.: 7170 konto nr.: 0002795924

Mobile Pay: 50 56 66 18

Medbring: Egen frokost, vandflaske og evt. en notesbog til notater.