MINDFULNESS I NATUREN

GÅ MØRKET I MØDE 

5 TORSDAGE FRA D. 5. SEPTEMBER 2019

________________

EN REJSE UD I NATUREN – EN REJSE IND I DIG SELV!

Efteråret er tiden, hvor vi går mørket i møde. Dagene bliver kortere, temperaturen falder, bladene skifter farve og begynder langsomt at falde til jorden. Naturen ved det – at nu er det tid til at samle energien og forberede sig på at gå ind i sig selv.

Vi som mennesker er en del af dette naturlige skift, men ofte glemmer vi, hvordan vi trækker energien sammen og bevarer livsglæden i den mørke tid. Vi glemmer at kultivere lyset indeni og lader vores sindstilstand afhænge af det der er omkring os.

Men den livsenergi, som træer, buske og resten af moderjord har kastet omkring sig sommeren igennem, forsvinder ikke blot fordi bladene falder til jorden. Den samles og bevares og er altid tilstede – også i mørket.

VI ER NATUR

På disse aftenener inviterer vi dig med ud i naturens forunderlige univers. Vi vil arbejde med naturen, i naturen og med forståelsen af at vi os selv er natur. Vi vil arbejde med elementer indeni og med at mærke livet i mørket.

Vi vil gå, sidde om bålet, lytte til naturens tale, mærke vinden og være stille med hinanden.

Vi vil arbejde med at finde fred og med at acceptere hvordan verden er skabt. Vi vil kultivere medfølelse for mørket indeni os selv, have fokus på taknemmelighed for det mirakel livet er og på at være tilstede i hvert øjeblik.

Vi tager udgangspunkt i gruppen, laver øvelser sammen og hver for sig, mærker balancen i naturen og i os selv. 

HVAD DU VIL OPLEVE

I dette forløb vil vi kombinere mange forskellige værktøjer og tilgange til naturen. Formålet vil altid være at:

  • Blive mere nærværende
  • Skabe mere balance i hverdagen
  • Komme tættere på dit virkelige selv
  • Undgå stress og udbrændthed
  • Finde svar på indre spørgsmål
  • Få mere overskud
  • Lære dig selv bedre at kende

For alle uanset erfaring!

Tak for dejlige og givende aftener med Mindfulness i Naturen. Tak for den fine formidling om naturens kraft og egenskaber – noget som gav mig rigtig meget personligt. Tak for et varmt og dejligt møde. På glædelig gensyn.”

~ Kirsten

UNDERVISERNE

Mille og Lotte Bremer Dahl. Vi er mor og datter og er begge en del af dagligdagen i Divine Life.

For os har naturen altid været et vigtigt holdepunkt og en naturlig del af vores spirituelle tilgang til livet.

Vi praktiserer begge som internationale meditationslærere og er ordinerede Acharya (Biskop) i den Buddhistiske Tradition MahaJrya. 

Mille (f. 1992) har brugt tid alene på en øde ø i Sibirien for at finde svar på store spørgsmål, har vandret alene med telt fra Katrinedal i Danmark til Barcelona i Spanien i søgen på sin egen power samt boet i den barske natur i Tibet hvor hun studerede Tibetologi.

Lotte (f. 1968) har hele sit liv levet tæt knyttet til naturen, hvor hun har søgt svar på store spørgsmål og fundet dybt ind i sig selv. Hun var i en årerække tæt knyttet til Blackfoot indianerne i Canada og  “The Buffalo Way”. Hun har praktiseret mindfulness ved Thich Nhat Hanh med munkene og nonnerne i Plum Village og modtaget undervisning fra  indiske mestre.

Læs mere om underviserne her:

 

PRIS OG PRAKTISK INFO

Foreslået donation: kr. 600,- for 5 gange.

Vi ønsker at alle skal have råd til at udvikle sig og finde balance inden i. Derfor er disse aftener baseret på donation. Hvis du ikke kan betale den foreslåede donation, så skriv til os og vi finder en løsning. Vi er fleksible og altid til at snakke med!! Læs mere om donation her.

Hvor: Divine Life. Krude Møllevej 20, 8654 Bryrup.

Datoer: 5/9, 12/9, 19/9, 26/9, 3/10 2019

Tid: kl. 19:00 – ca. 21:00

Tilmelding og spørgsmål: Til Lotte på info@divinelife.dk / 28 69 09 28. Tilmelding nødvendig.

Betaling: 
Konto indbetaling: reg.: 7170 konto nr.: 0002795924
Mobile Pay: 50 56 66 18