ONLINE MEDITATIONSFORLØB

FOR DIG DER ØNSKER AT FÅ DYBERE INDSIGT I DIG SELV

 

10 TIRSDAGE

FRA D. 14. SEP. – D. 16. NOV. 2021

KL. 19 – 20.30

________________

 

Vi vil arbejde med en ældgammel meditationsteknik, der stammer fra hellige templer i Indien. Teknikken hedder Kuji-In og er en yderst kraftfuld og transformerende proces, med fokus på personlig udvikling og på at lære dig selv og verden bedre at kende. Kuji-in er en proces der træner din evne til at være bevidst på alle livsområder. Når du opnår en højere bevidsthed, vil du automatisk få et roligere og mere stabilt fundament at bygge livet op på. Dermed vil du få mere overskud, styrke og glæde til at tackle din hverdag – også når hverdagen byder på små og store udfordringer.

I dag praktiseres Kuji-In af bl.a. japanske Ninjas pga. den indre centrering og power processen bringer. Men Kuji-In er for ALLE, der ønsker at finde balance og styrke i deres liv!

Kuji-in er delt op i 9 trin der alle bygger oven på hindanden. Det anbefales at have en daglig praksis på minimum 20 minutter for at få mest muligt ud af processen, men er dog ikke et must. Den 10. undervisningsgang er opfølgning og inspiration til fremtidig praksis.

For alle uanset erfaring!

“Kuji-in giver mig klarhed, indre styrke, selvtillid, kærlighed til mig selv. Det viser mig vejen til at udvikle alle de gode ting som er mig, at opleve mig selv på alle måder, som person og som sjæl. Denne teknik er en af de mest vidunderlige processer jeg har oplevet i livet. Jeg anbefaler den til alle. Det er fantastisk, en Guds gave til menneskeheden.”
~ Patricia, 40 år

STRUKTUR

 

Hver uge vil der være halvanden times online gruppeundervisning via online programmet Zoom. Her vil du få præsenteret visdommen, bliver guidet i meditation og få den information du har brug for, til at kunne praktisere derhjemme.

Derudover vil du være en del af en lukket gruppe på Facebook, hvor alle deler deres oplevelser og får vejledning og inspiration.

Der er selvfølgelig alt den hjælp, du kan få brug for til at blive koblet op online. Det eneste det kræver er en forbindelse til internettet enten via computer, telefon eller tablet.

Har du ikke oplevet online undervisning før, vil du blive overrasket over hvor nærværende det rent faktisk mærkes – prøv det.

UNDERVISER

Lotte Bremer Dahl: 

International underviser og facilitator i meditation,  psykoterapi, systemisk opstilling og coaching for både private og erhverslivet med over 20 års erfaring. Hun arbejder med både individuelle samt små og store grupper.

Lotte er altid optaget af udvikling, både andres og hendes egen. Hun har en grundlæggende spirituel tilgang til livet, og er bl.a. ordineret Buddhistisk Acharya (Biskop) samt Kuji-in Mester.

PRIS OG PRAKTISK INFO

 

Foreslået donation: kr. 1.500,-

Vi ønsker at alle skal ha råd til at udvikle sig og finde balance inden i. Derfor er disse aftener baseret på donation. Hvis du ikke kan betale den foreslåede donation, så skriv til os og vi finder en løsning. Vi er fleksible og altid til at snakke med!! Læs mere om donation her.

Hvor: Online via Zoom (online streaming platform).

Møde gange: 14/9 + 21/9 + 28/9 + 5/10 + 12/10 + 19/10 + 26/10 + 2/11 + 9/11 + 16/11  2021

Hvis du en gang er forhindret i at deltage online, optager jeg undervisningen og sender til dig.

Tid: kl. 19:00 – ca. 20:30

Betaling: 

Konto indbetaling: reg.: 7170 konto nr.: 0002795924
MobilePay: 50 56 66 18