STILART

TRADITIONEL TANTRA YOGA

________________

 

Undervisningen er baseret på Traditionel Tantra Kaula Yoga. Mange associerer ordet Tantra med seksualitet, men Tantra Yoga er meget mere end det, og undervisningen handler ikke om seksualitet.

Tantra er en ældgammel videnskab der stammer fra Indien. Det er en filosofi der handler om frihed. Frihed til at udtrykke hvem du er.

Vi har alle vores eget udtryk, og det er derfor essentielt at der ikke er konkurrence i undervisningen. Tantra Yoga handler ikke om at vise hvor stærk og smidig du er i forhold til andre, men om friheden til at udtrykke hvem du er.

MEDITATION GENNEM BEVÆGELSE


Tantra Yoga
 er en videnskab, der lærer kroppen at meditere.  I modsætning til mange andre yogaformer, hvor der lægges vægt på hvilke muskler der arbejder og hvor det strækker, fokuserer Tantra Yoga på den del af kroppen, der slapper af. Den del af kroppen, der slapper af, er selve stillingen.

Jo mere du slapper af, jo mere smidig bliver du. Når du slapper af, giver du slip på at præstere og begynder derfra at udtrykke dig fra dit autentiske jeg uden begrænsninger.

LYT TIL DIG SELV

Det er vigtigt, at du hele tiden lytter til din egen krop. Lyt til hvor den kan give lidt ekstra og lyt til dens grænser. Denne kropsbevidsthed opnås ved at føle dig vej ind I yogastillingerne, ikke ved at tvinge din krop til noget den ikke er klar til.

Hvis der er en stilling der gør ondt eller føles ubehagelig, så læg dig ned på ryggen og slap af indtil du er klar igen. Nogle dage kan vi klare mere end andre, og der er ingen der ser skævt til dig, hvis du har brug for en pause.

Tantra Yoga laves med lukkede øjne. Dette hjælper til dybere afslapning, til at give slip på det visuelle og derved føle i stedet for at tænke. Når vi med lukkede øjne vender opmærksomheden indad, opbygger vi automatisk en bedre kropsfølelse og en intuitiv opmærksomhed.

Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at lave yogastillingerne på. Vi er alle forskellige, og så længe vi lytter til os selv, gør vi det rigtige.

YOGA FOR ALLE

Vi inviterer dig indenfor til en yogaform, der hjælper og styrker din krop, dit hoved og dit hjerte.

Kom med på vores ugentlige hold tirsdage og onsdage eller på vores forskellige retreats, og oplev en unik praksis, der passer til alle kroppe og alle niveauer af erfaring.

Vi ses på yogamåtten!
Smil Signe og Mille

SHRI KALI ASHRAM

Se mere om Tantra Yoga og Shri Kali Ashram hvor Signe og Mille har studeret: