SIGNE BREMER VUARNOZ

________________

 

Signe underviser på de ugentlige yogahold tirsdag kl. 17 og onsdag kl. 10.

  • Certificeret yogalærer fra Shri Kali Ashram, Indien, (Yoga Alliance® 500+ timer).
  • Ordineret Buddhistisk Acharya (Biskop), fra den buddhistiske tradition Maha Jrya.
  • International meditationslærer med baggrund i mange forskellige spirituelle traditioner.

Signe er vokset op med en spirituel tilgang til livet, og har siden hun var helt ung beskæftiget sig med yoga og meditation. I 2012 startede hun Divine Yoga, der i dag har videreudviklet sig til Divine Life. Hun bringer sin egen dybde og ro ind i undervisningen, når hun guider dig ind i en tilstand af dyb afslapning, hvor du lærer at lytte og skabe tillid til dig selv.

 “For mig handler yoga og meditation ikke om at flyve væk fra virkeligheden, men om at have benene solidt plantet på jorden. Det guddommelige (Divine) findes i alt. Det er her på jorden, og vi har alle mulighed for bevidst at bringe det ind i vores hverdag!”

MILLE BREMER DAHL

________________

 

Mille underviser på de ugentlige yogahold onsdag kl. 19:30.

  • Certificeret yogalærer fra Shri Kali Ashram, Indien, (Yoga Alliance® 200 timer).
  • Uddannet holistisk fødselshjælper ved Jordemoder Sophia Puck
  • Ordineret Buddhistisk Acharya (Biskop), fra den buddhistiske tradition MahaJrya.

En af Milles store styrker ligger i at turde være sårbar, turde vise sig selv til verden uden masker og facader. Med denne styrke skaber hun en dyb form for nærvær, idet hun ligeledes evner at se og møde folk hvor de er, og med hvad de er. Hun formår at skabe plads og rum for folk til at føle sig støttet, set og holdt.

Ud fra dette sted af absolut tilstedeværelse guider og støtter hun med en dybde og åbenhed, der bringer folk i tættere kontakt med dem selv.

“For mig er noget af det vigtigste i mit arbejde med menneske, at skabe nærvær. Nærvær fra mig så du føler dig holdt, støttet, set, og nærvær for dig selv så du kommer i dybere kontakt med hvad der foregår indeni. Jo mere nærvær og kontakt du har med dig selv, jo mere vil du være i stand til at turde stå i din egen power, følge dine instinkter og intuition, og rumme dig selv med alt hvad du er.”