YOGA FOR GRAVIDE

GRAVIDITET OG FØDSEL

________________

 

Graviditet, fødsel, skabelsen og starten på et nyt liv er noget af det mest kraftfulde, dybeste og samtidig allermest naturlige i vores eksistens.

Det er her vi i sandhed kan mærke vores egen skaberkraft.

Tager du dig tid til at være med dig selv og dit endnu ufødte barn åbner du op for at denne kraft kan udfolde sig på aller fineste vis.

 

YOGA FOR GRAVIDE


På holdet Yoga for gravide er omdrejningspunktet netop det. At tage sig tid.

Selve yogaen tager udgangspunkt i Traditionel Tantra Yoga, hvor du guides til en dyb meditativ tilstand af indre ro, der skaber plads til, at du kan være med dig selv, og det liv der vokser indeni dig.

Yogaen er her tilpasset til både din gravide krop, såvel som de følelser, tanker og forandringer, der rumsterer indeni dig som gravid kvinde.

Der arbejdes med at skabe nærvær indeni, så du i sandhed kan blive forbundet med dig selv. Nu mere forbundet du er med dig selv, nu mere vil du også være i stand til at forbinde dig med dit barn.

OVERGIV DIG TIL DIN GRAVIDITET

 

Tantra yoga er en videnskab, der lærer kroppen at meditere. Her fokuseres der som det vigtigste på den del af kroppen der slapper af.

Når du slapper af og giver slip, overgiver du dig automatisk, til hvad der er lige nu, og du bliver i stand til at være med din egen graviditet, med alt hvad den indebærer.

Hermed vækkes op for din egen indre kvindekraft og med dette grundlag kommer du helt naturligt til at stå stærkere og mere sikkert i din fødsel og i overgangen til at være mor.