Vi tilbyder

1:1 session

Vi oplever alle på et eller andet tidspunkt at stå i situationer, hvor vi ikke ved, hvordan vi skal gå videre på livets vej. Få personlig støtte og guidning til at tackle de udfordringer, der er en del af det at være menneske.

Emotional Integration

1:1 coaching

At være menneske

En del af det at være menneske er at tackle de udfordringer, som livet byder på. Der er ingen af os, der kommer igennem hele livet uden at opleve at stå i situationer, hvor vi ikke ved hvordan vi skal komme videre på lives vej. Alt efter hvordan vi tackler disse situationer, kan det blive forhindringer, eller det kan blive muligheder til at vokse som menneske og udvikle dig selv.

Fælles for en session hos os er respekten for det hele menneske, og vores egen daglige praksis gennem mange år sætter sit præg på vores evne til at være tilstede. Som din sparringspartner skaber vi rummet til forandring og udvikling ved at støtte, udfordre og guide dig videre, så du til sidst selv kan gå vejen.

Vi har begge gennem mange år haft elever og klienter fra hele verden og har derfor stor erfaring med at formidle via Skype. Så lad dig ikke begrænse selvom vi geografisk ligger et stykke fra dig. Folk giver altid positivt feedback på denne form, idet de oplever at kontakten, dybden og effekten af guideningen, er nøjagtig den samme, som hvis det var et fysisk møde.

“ryd op i fortiden, og skab den fremtid du ønsker, samtidig med at du er tilstede i nuet.”  – Lotte

LOTTE BREMER DAHL

Coaching, psykoterapi, familieopstilling,

mindfulness og meditation

For individuelle, par, børn og teenagere.

Lotte har mere end 25 års erfaring med at arbejde med mennesker og har gennem hele livet fokuseret på sin egen udvikling. Ved at have healet sin egen fortid forstår hun, hvad det kræver at skabe forandring og gå igennem livet, med alt hvad det indebærer.

Hendes tilgang til livet har altid været inspireret af det spirituelle. Siden sin tidlige ungdom har hun uddannet sig indenfor psykoterapi, coaching, NLP, familieopstilling, meditation og mindfulness. Hun er tæt knyttet til naturen og har gennem mange år været en del af ”The Buffelo Road” hos Blackfoot indianerne i Canada. Derudover er hun ordineret Acharya (mester) i den Buddhistiske tradition Mahajrya. Alle disse forskellige retninger formår hun at kombinere til én fælles forståelse, hvor faglighed og intuition går hånd i hånd.

Lotte har individuelle samtaler, ugentlige mindfulness- og meditationshold og er fast underviser på Divine Lifes retreats, kurser og uddannelse. Derudover løser hun opgaver for erhverslivet indenfor leder- og medarbejderudvikling.

Hendes talent er at relatere til mennesker med et åbent og medfølende hjerte. Fra dette sted guider hun med høj bevidsthed på en nænsom og samtidig direkte måde til dyb indre healing og personlig udvikling.

Med hendes dybde og omsorg formår hun at skabe et rum, hvor der er plads og tryghed til at åbne sig op og til at turde være sig selv.

”Jeg har altid været fascineret af mødet mellem mennesker. Hvad der sker i de øjeblikke, hvor vi tør give slip og åbne vores hjerter, så vi er sårbare og samtidig uendelig stærke. Det er i de øjeblikke, hvor du møder dig selv, at der åbnes op for magi, og hvor dyb healing kan ske – og først når du møder dig selv, kan du virkelig møde andre mennesker.”

Samtalen

samtale med lotte

Formålet med en samtale hos Lotte kan være mange – her blot nogle af de emner folk har fået hjælp til.
Det er altid individuelt hvor mange gange jeg møder en klient, da jeg altid tager udgangspunkt i den enkelte.

Individuelle

At håndtere stress

Manglende selvværd

Mere balance i hverdagen

At heale oplevelser fra barndommen

At tackle svære følelser f.eks. vrede og jalousi

Pris:
1.200 kr. for ca. 1½ time

Parforhold

Bliv bedre til at kommunikere

Bliv mere bevidst om fælles mønstre

Få færre konflikter

Hvordan man tilgiver ex. svigt fra partneren

Når børnene flytter hjemmefra

Pris:
1.800 kr. for ca. 1½ time

Teenage coaching

Eksamens angst

Ensomhed

At sige nej til vennerne

At tackle konflikter med forældre

Manglende livsglæde

Pris:
1.200 kr. for ca. 1½ time

Børn

Søvnproblemer

Svært ved at sidde stille i skolen

At tackle skilsmisse

Generel utryghed

Svært ved at få venner

Pris:
600 kr. for ca. 1 time.

Forældre coaching

Bliv bedre til at sætte grænser

Lær at tackle vredesudbrud

Få flere gode stunder i en travl hverdag

Føl dig mere sikker som forældre

Få redskaber til at sætte dine børn fri

Oplev færre konflikter 

Pris:
1.200 kr. for ca. 1½ time.

“Start din spirituelle praksis eller få redskaber til at gå dybere.” – Signe

SIGNE BREMER Vuarnoz

Yoga, meditation og spirituel vejledning
For individuelle eller grupper

Signe er en gammel sjæl og mestre aspekter af livet, som for mange andre tager årtiers praksis. Hun er født sådan og har gennem hele livet søgt den spirituelle vej.

Allerede som 15-årig blev hun certificeret Reiki healer fra den Indiske mester Yugesh. Hun er uddannet yogalærer fra Shri Kali Ashram i Indien og blev som 22-årig ordineret Acharya (biskop/mester) Ganeshvari (The master of natural forces) af Maha Vajra fra den Buddhistiske tradition Maha Jrya.

“For mig handler yoga og meditation ikke om at flyve væk fra virkeligheden, men om at have benene solidt plantet på jorden. Det guddommelige (Divine) findes i alt. Det er her på jorden, og vi har alle mulighed for bevidst at bringe det ind i vores hverdag!”

Signes spirituelle power er passioneret og målrettet, og som underviser skinner hendes klarhed stærkt igennem. Når hun guider yoga og meditation, skaber hun et højt energiniveau, så deltagerene får en dybere kontakt med deres eget spirituelle potentiale.

Hun har faste ugentlige yogahold, har personlige elever fra mange forskellige dele af verden samt er fast underviser på Divine Lifes retreats, kurser og uddannelse.

”Jeg elsker at bidrage til, at andre kommer i kontakt med deres egen storhed.
Jeg tror på, at vi alle er mestre i vores eget liv. Når vi åbner op for vores egen spirituelle power, finder vi meningen med livet og vil automatisk blive mere lykkelige og autentiske.”

Tilmeld dig her

TILMELDING