Vi tilbyder

Online Mantra Forløb
Forløb for dig …

… der har lyst til at implementere de spirituelle hverktøjer i din hverdag. 

… der ønsker en daglig spirituel praksis, og har brug for lidt støtte til at komme i gang.

Pris

Foreslået donation: kr. 950,-
Vi ønsker, at alle skal have råd til at udvikle sig. Derfor er dette forløb baseret på donation.

sommer retreat

MANTRA meditation

GO BEYOND YOUR CONVICTIONS

Vi vil arbejde med mantra meditation, som handler om at sige et mantra igen og igen for at give slip på tankerne og hurtigt opleve en dyb meditativ tilstand.

Hvis du har svært ved at meditere selv, så er mantra meditation et fantastisk redskab. Det hjælper dig med at gå igennem modstanden i dit eget sind som f.eks. tankespind og dermed accelerere din opdagelse af visdommen.

Vi vil studere de 5 elementer. Disse er grundlaget for hele skabelsen. De er det spirituelles svar på elementerne indenfor kemi, de er hvad alt er sat sammen af, og de er meget mere end blot de fysiske elementer, vi tænker på, når vi snakker om jord, ild, ånd, vand og luft. 

Vi kommer til at arbejde med elementernes essens og deres spirituelle forståelse. Ved at forbinde dig til disse elementer vil du være i stand til dybere at forstå livet og universets skabelsesprocesser.

Andre fordele inkluderer bl.a. mere stabilitet, åbenhed, fleksibilitet, simpelhed og kreativitet.

 

6 onsdage i lige uger kl. 19.30-20:30

holdstart d. 21. SEPTEMBER 2022

DEt kan du forvente

Vores forløb

Hver anden uge vil der være en times online gruppeundervisning via online programmet Zoom. Her vil du få præsenteret visdommen, blive guidet i meditation og få den information du har brug for, for at kunne praktisere derhjemme.

Derudover vil du være en del af en lukket Facebook gruppe, hvor alle deler deres oplevelser og får vejledning og inspiration.

Der er selvfølgelig alt den hjælp, du kunne få brug for til at blive koblet op online. Det eneste det kræver er en forbindelse til internettet enten via computer, telefon eller tablet.

Har du ikke oplevet online undervisning før, vil du blive overrasket over hvor nærværende det rent faktisk føles – prøv det.

sommer retreat

MØD DIN UNDERVISER

VINCENT Bremer VUARNOZ

International underviser i meditation og personlig udvikling for både private og erhverslivet.

Når Vincent underviser, er der kraft bag hans ord, fordi han gør en dyd ud af, at det han deler, også er noget, han selv lever. Med sin nede på jorden tilgang omsætter han høje spirituelle koncepter til let tilgængelige og brugbare værktøjer i hverdagen.

Han har med dedikation studeret og praktiseret visdom fra flere forskellige traditioner og lærer. Han er ordineret Acharya (mester) i den buddistiske tradition “MahaJrya”.

Med sin uovertruffen evne til at tilpasse visdommen til hvem end han taler med, underviser Vincent på en klar og håndgribelig måde. Hans ydmyge og samtidig stærke personlighed inspirerer andre til at være mere ærlige med dem selv.

de sidste detaljer

PRaktisk information

Datoer

Mødegange:
21/9 + 5/10 + 19/10 + 2/11 + 16/11 + 30/11  2022

Hvis du en gang er forhindret i at deltage online, optages undervisningen og sendes til dig.

Tid:
Kl. 19:30 – ca. 20:30

pris

Foreslået donation: kr. 950,-

Vi ønsker at alle skal have råd til at udvikle sig og finde balance inden i. Derfor er dette forløb baseret på donation. Hvis du ikke kan betale den foreslåede donation, så skriv til os, og vi finder en løsning. Vi er fleksible og altid til at snakke med.

Læs mere om donation her.

Betaling:

Konto indbetaling: reg.: 8117 konto nr.: 1361648

MobilePay: 100715Online platform

Online via Zoom (online streaming platform)

Zoom link sendes nogle dage inden kursusstart.

The foundation of our spiritual practice

Everything in Creation is made from the five elements—earth, fire, sky (ether), water and air. The five elements are not only the fundamental pillars of all life, they are the foundation of our spiritual practice. Awakening the energy of the elements in you leads to a purification of the body, mind, and soul. It is then that your channels to the cosmic energy open. This is the beginning of the path to enlightenment and the awakening of healing abilities.

– Sri Kaleshwar, hindu master –

Onlne mantra forløb

Book din plads

(Skriv til os på info@divinelife.dk, hvis du ikke kan betale den foreslåede donation)