Vi tilbyder

Meditation

En nede på jorden tilgang til meditation, men samtidig med fuld kontakt til sjælen. Her lærer du, hvordan du højner din bevidsthed, så du kan se mere klart – både dig selv og livet generelt.

hvorfor meditere?

bevidsthed er nøglen

Vores tilgang til meditation er nede på jorden og samtidig med fuld kontakt til sjælen.

Det handler ikke om at flyve væk på drømmerejser, der ikke forankrer sig i virkeligheden, men om at højne din bevidsthed, så du kan se mere klart – både dig selv og livet generelt.

Når du mediterer, vokser din bevidsthed, og du møder dig selv med mere rummelighed og accept. Dette skaber plads inden i dig, så nærvær, glæde og taknemlighed automatisk vil blive en mere fundamental tilstand at være i verden med.

Dét er at leve som et frit og kraftfuldt menneske.

meditation i århus

På disse aftener inviterer vi dig til at komme og meditere sammen med os.

Meditation er meget mere end blot at sidde og ”ikke tænke”. Det hjælper dig til at mærke bag om tankerne og ind i en dybere tilstand af ro, væren og udvidet bevidsthed. 

På meditationsaftenerne træner vi denne tilstand, for som alt andet er meditation øvelse og ikke noget vi mestrer fra første gang.

AT LEVE SOM SJÆL

fra viden til visdom

Viden er nogen du lærer mentalt, visdom er noget du lever.

Det er let at forstå med hovedet at stress gør ondt, men at vide at meditation kan hjælpe dig af med din stress ændrer ikke på dit stressniveau. Hvis du i stedet oplever hvordan meditation har positive effekt på dit stressniveau, vil din viden bygge på erfaring og vil derved blive til visdom.

Du har ikke en sjæl – du ER en sjæl, der har en menneskelig oplevelse. Det er denne visdom, vi ønsker at kultiverer gennem meditation, så det ikke blot er en teori, men noget du rent faktisk lever i din hverdag.

Hvad vil det så sige at leve som sjæl?

Kom med i undervisningen og oplev det, så det kan blive til sand visdom.

SPIRITUALITET OG PERSONLIG UDVIKLING

Vores undervisning er inspireret af traditioner indenfor Buddhisme, Hinduisme, Kabbalah, Taoisme samt Shamanisme og er hverken religiøs eller dogmatisk. Det er let tilgængelige værktøjer, der er tilpasset vores moderne livsstil og giver let adgang til spiritualitet og personlig udvikling.

Meditationspraksisen er langt mere blot at være opmærksom på dine sanser. Den viser dig, hvordan du eksisterer ud over dine sanser – hvordan du eksisterer som sjæl. Det er intet hokuspokus, men helt nede på jorden, hvor din egen oplevelse er den vigtigste.

Gennem mange forskellige meditationer arbejdes der på at højne bevidstheden og udvikle indre harmoni. Det grundlæggende og vigtigste udbytte af meditation er din indre tilstand af væren.

Vi arbejder bl.a. med gamle, hellige mantraer, der kultiverer dybe meningsfulde tilstande såsom fred og medfølelse, og vi dykker dybt ned i, hvordan du kan tackle dine følelser, gennem den bevidsthed du kultiverer i meditationen. Derudover gør vi stor brug af naturen bl.a. med Walking Mediation og forbindelse til de 5 elementer.

Undervisningen er for alle uanset erfaring – både øvede og nybegyndere.

 

en del af templet

Mød dine undervisere i meditation

SIGNE BREMER VUARNOZ

Signes spirituelle power er passioneret og målrettet, og som underviser skinner hendes klarhed stærkt igennem. Når hun guider yoga og meditation, skaber hun et højt energiniveau, så deltagerne får en dybere kontakt med deres eget spirituelle potentiale.

“For mig handler meditation ikke om at flyve væk fra virkeligheden, men om at have benene solidt plantet på jorden. Det guddommelige (Divine) findes i alt. Det er her på jorden, og vi har alle mulighed for bevidst at bringe det ind i vores hverdag!”

LOTTE BREMER DAHL

Lotte har mere end 25 års erfaring med at arbejde med mennesker og har gennem hele livet fokuseret på sin egen udvikling. Ved at have healet sin egen fortid forstår hun, hvad det kræver at skabe forandring og gå igennem livet, med alt hvad det indebærer.

”Jeg har altid været fascineret af mødet mellem mennesker. Hvad der sker i de øjeblikke, hvor vi tør give slip og åbne vores hjerter, så vi er sårbare og samtidig uendelig stærke. Det er i de øjeblikke, hvor du møder dig selv, hvor der åbnes op for magi, og hvor dyb healing kan ske.”

mand, briller, skæg

VINCENT BREMER VUARNOZ

Når Vincent underviser, er der kraft bag hans ord, fordi han gør en dyd ud af, at det han deler, også er noget, han selv lever. Med sin nede på jorden tilgang omsætter han høje spirituelle koncepter til let tilgængelige og brugbare værktøjer i hverdagen.

“Viden er noget man lærer, visdom er noget man lever. Mit arbejde er at hjælpe folk til at tage skridtet fra viden til visdom, og at vise hvordan man implementerer de spirituelle koncepter i hverdagen.”

MILLE BREMER DAHL

En af Milles store styrker ligger i at turde være sårbar, turde vise sig selv til verden uden masker og facader. Med denne styrke skaber hun en dyb form for nærvær, idet hun ligeledes evner at se og møde folk hvor de er, og med hvad de er. Hun formår at skabe plads og et trygt rum, hvor folk kan føle sig støttet, set og holdt.

“For mig er noget af det vigtigste i mit arbejde med menneske, at skabe nærvær. Nærvær fra mig så du føler dig holdt, støttet, set, og nærvær for dig selv så du kommer i dybere kontakt med, hvad der foregår indeni. Jo mere nærvær og kontakt du har med dig selv, jo mere vil du være i stand til at turde stå i din egen power, følge dine instinkter og intuition, og rumme dig selv med alt hvad du er.”

Det sker i templET

Få et overblik over vores kalender 2022