Vi tilbyder

yoga

Yoga er en videnskab, der lærer kroppen at meditere. En praksis der giver slip på sanserne og guider dig ind i dig selv. Giv slip på at præstere, og oplev hvordan dyb afslapning kan få dig i kontakt med dit virkelige selv.

STILART

TRADITIONEL TANTRA YOGA

Undervisningen er baseret på Traditionel Tantra Kaula Yoga. Mange associerer ordet Tantra med seksualitet, men Tantra Yoga er meget mere end det, og undervisningen handler ikke om seksualitet.

Tantra er en ældgammel videnskab der stammer fra Indien. Det er en filosofi, der handler om frihed. Frihed til at udtrykke hvem du er. Vi har alle vores eget udtryk, og det er derfor essentielt, at der ikke er konkurrence i undervisningen. Tantra Yoga handler ikke om at vise, hvor stærk og smidig du er i forhold til andre, men om friheden til at udtrykke, hvem du er.

Faste UGENTLIGE HOLD

Yoga – traditionel

Tirsdag kl. 17.00 – 18.30

Yoga – traditionel

Onsdag kl. 10.00 – 11.30

Kommende yoga retreats

Da vores faste yogalærer er på barsel, er der ingen kommende yoga retreat i øjeblikket. Nye datoer kommer i 2024.
De ugentlige yogahold kører stadig – se mere her

fornem dig selv slappe af

MEDITATION GENNEM BEVÆGELSE

Tantra Yoga er en videnskab, der lærer kroppen at meditere.  I modsætning til mange andre yogaformer, hvor der lægges vægt på hvilke muskler, der arbejder, og hvor det strækker, fokuserer Tantra Yoga på den del af kroppen, der slapper af. Den del af kroppen, der slapper af, er selve stillingen.

Jo mere du slapper af, jo mere smidig bliver du. Når du slapper af, giver du slip på at præstere og begynder derfra at udtrykke dig fra dit autentiske jeg uden begrænsninger.

en del af templet

Mød dine undervisere i yoga

SIGNE BREMER VUARNOZ

· Certificeret yogalærer fra Shri Kali Ashram, Indien, (Yoga Alliance® 500+ timer).
· Ordineret Buddhistisk Acharya (Biskop), fra den buddhistiske tradition Maha Jrya.
· International meditationslærer med baggrund i mange forskellige spirituelle traditioner.

“For mig handler yoga og meditation ikke om at flyve væk fra virkeligheden, men om at have benene solidt plantet på jorden. Det guddommelige (Divine) findes i alt. Det er her på jorden, og vi har alle mulighed for bevidst at bringe det ind i vores hverdag!”

MILLE BREMER DAHL

· Certificeret yogalærer fra Shri Kali Ashram, Indien, (Yoga Alliance® 200 timer).
· Certificeret yogalærer fra Himalaya Yoga Academy, Indien, (Yoga Alliance® 200 timer).
· Uddannet holistisk fødselshjælper ved Jordemoder Sophia Puck
· Ordineret Buddhistisk Acharya (Biskop), fra den buddhistiske tradition MahaJrya.

“For mig er noget af det vigtigste i mit arbejde med menneske, at skabe nærvær. Nærvær fra mig så du føler dig holdt, støttet, set, og nærvær for dig selv så du kommer i dybere kontakt med hvad der foregår indeni. Jo mere nærvær og kontakt du har med dig selv, jo mere vil du være i stand til at turde stå i din egen power, følge dine instinkter og intuition, og rumme dig selv med alt hvad du er.”

Det sker i templET

Få et overblik over vores kalender 2022