Vi tilbyder

retreats

Tag dig tid til din egen udvikling og opnå mere ro og nærvær i dit liv. Vælg mellem et bredt udvalg af retreats, som alle bidrager til, at du kan finde indre styrke og frihed. 

Emotional Integration

Livsforandrende retreats

Træk vejret dybt og mærk freden

Tag på et livsforandrende retreat og oplev en indre ro brede sig i hele din krop.

Omringet af storslået og fantastisk natur, bliver du inspireret og støttet i din egen personlige udvikling, med tid og mulighed for at komme dybere i kontakt med dig selv.

Du vil blive guidet af kompetente undervisere, der alle brænder for udvikling og spiritualitet.

Vælg mellem et bredt udvalg af retreats, som alle bidrager til at du kan finde indre styrke og frihed. Lær og praktiser konkrete værktøjer, du kan tage direkte med hjem og implementere i din hverdag, så du kan tage roen og nærværet med ind i dit liv.

 

FÅ ET NYT PERSPEKTIV

Det kan være så let at sidde fast i hverdagen. At gøre det som du altid plejer at gøre og falde ind de samme mønstre og reaktioner. Men hvad hvis der var en anden måde at være i livet på?

Nogle gange er det eneste det kræver, for at få et nyt perspektiv på livet, at komme væk fra hverdagen.

På vores retreats får du inspiration og plads til at se livet og dig selv på en ny måde. Du udvider din horisont, og ved at tage flere dage ud af din kalender og være i rammer som understøtter healing og nærvær har du muligheden for at sætte gang i transformerende processer.

Vi udvikler os alle sammen hele tiden, om vi vil det eller ej, og evnen til at være i kontakt med denne udvikling er både en af livets store udfordringer og en af dets mange gaver. 

Det er vigtigt at tage dig tid til din egen udvikling, så du kan blive ved med at arbejde på at blive den bedste version af dig selv.

Vores begivenheder

Praktiske informationer
Om vores begivenhEder

Kost og overnatning

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Andet

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

min personlige healings proces

Mit stærkeste værktøj i min personlige healings proces har klart været Emotional Integration. Jeg forstår i dag de signaler, som min krop og psyke sender til mig, så jeg kan handle på dem. Jeg har fået et liv, hvor jeg mærker alle følelser – både kærligheden og frygten, og ved hvordan jeg skal tackle det.

Men vigtigst af alt, har jeg genvundet kontrollen i mit liv og kærligheden til mig selv.

– Anders Stilou – 

EN DEL AF TEMPLET

Mød dine undervisere PÅ RETRÆTERNE

SIGNE BREMER VUARNOZ

Signes spirituelle power er passioneret og målrettet, og som underviser skinner hendes klarhed stærkt igennem. Når hun guider yoga og meditation, skaber hun et højt energiniveau, så deltagerne får en dybere kontakt med deres eget spirituelle potentiale.

“For mig handler spiritualitet ikke om at flyve væk fra virkeligheden, men om at have benene solidt plantet på jorden. Det guddommelige (Divine) findes i alt. Det er her på jorden, og vi har alle mulighed for bevidst at bringe det ind i vores hverdag!”

LOTTE BREMER DAHL

Lotte har mere end 25 års erfaring i at arbejde med mennesker og har gennem hele livet fokuseret på sin egen udvikling. Ved at have healet sin egen fortid forstår hun, hvad det kræver at skabe forandring og gå igennem livet, med alt hvad det indebærer.

”Jeg har altid været fascineret af mødet mellem mennesker. Hvad der sker i de øjeblikke, hvor vi tør give slip og åbne vores hjerter, så vi er sårbare og samtidig uendelig stærke. Det er i de øjeblikke, hvor du møder dig selv, hvor der åbnes op for magi, og hvor dyb healing kan ske.”

 

MILLE BREMER DAHL

En af Milles store styrker ligger i at turde være sårbar, turde vise sig selv til verden uden masker og facader. Med denne styrke skaber hun en dyb form for nærvær, idet hun ligeledes evner at se og møde folk hvor de er, og med hvad de er. Hun formår at skabe plads og rum for folk til at føle sig støttet, set og holdt.

“For mig er noget af det vigtigste i mit arbejde med menneske, at skabe nærvær. Nærvær fra mig så du føler dig holdt, støttet, set, og nærvær for dig selv så du kommer i dybere kontakt med hvad der foregår indeni. Jo mere nærvær og kontakt du har med dig selv, jo mere vil du være i stand til at turde stå i din egen power, følge dine instinkter og intuition, og rumme dig selv med alt hvad du er.”

Det sker i templET

Få et overblik over vores kalender 2022