Vi tilbyder

Emotional Integration

En af vores tids mest effektive og kraftfulde terapeutiske teknikker til at tackle og overkomme en hvilken som helst følelsesmæssig smerte og udfordring, du oplever i dagligdagen.

Emotional Integration

Emotional integration

At have følelser

En del af det at være menneske er at have følelser, men det er de færreste der ved, hvordan de skal håndtere dem. Der er ingen, der har lært os, hvordan vi skal tackle de svære følelser, der naturligt kommer op igennem livet. Det er ikke noget, vi har lært af vores forældre eller i skolen.

Men i virkeligheden er det en helt essentiel ting. Vi har nemlig alle oplevet at stå i situationer, hvor vi bliver taget af vores følelser og ikke reagerer, som vi ønsker. Det kan være, at vi bliver kede af det, stressede, vrede, sårede eller lign. Det er reaktioner, vi ikke kan kontrollere – de sker bare, uanset om vi vil det eller ej.

Med Emotional Integration lærer du, hvordan du helt konkret kan tackle dine følelser, sådan at det er dig, der bevidst styrer dine følelser, og ikke dine følelser der styrer dig.

lær emotional integration

Kommende begivenheder med ei

Hvad er Emotional Integration?

Emotional Integration (EI) er en af vores tids mest effektive og kraftfulde terapeutiske teknikker til at tackle og overkomme en hvilken som helst følelsesmæssig smerte og udfordring, du oplever i dagligdagen.

Med EI udvikler du følelsesmæssig styrke til at tackle situationer, der gør følelsesmæssigt ondt. Det kan bruges til at håndtere alle situationer i livet med fx parforhold, familie, og arbejde, samt til at overkomme og heale de dybe rødder bag fx stress, ensomhed, angst og depression.

EI hjælper dig med at heale, acceptere og finde tilbage til din egen indre ro og styrke. Det løfter sløret til nye dybder af dit sande potentiale, så du kan lærer dig selv bedre at kende, og derigennem skabe det liv, du ønsker dig.

Det er et unikt og transformerende værktøj, der dagligt bruges både professionelt af terapeuter, undervisere, ledere og trænere samt millioner af private mennesker over hele verden til deres egen personlige udvikling.

At gå bisonens vej

Det er en smuk dag, og alle dyrene går rundt ude på prærien i perfekt harmoni med naturen og hinanden.

Pludselig kan dyrene lugte, at der er en storm på vej fra vest, og alle vender sig mod øst for at løbe væk fra stormen –undtagen bisonen. Bisonen vender sig mod stormen og begynder at gå hen imod den. Dermed er Bisonen, den der først møder stormen, og den der først kommer igennem den og ud på den anden side.

Alt den tid, du bruger på at flygte fra de ubehagelige ting i dit liv, er med til at skabe endnu mere smerte og er spild af tid. Uanset hvor hurtigt du løber, vil du nogle gange blive fanget i stormen. Opbyg i stedet modet til at se smerten i øjnene, for når du stærkt og kærligt omfavner din egen smerte, vil du komme hurtigt igennem den, og det er sådan, at du i sandhed bliver fri.

Dette er at gå bisonens vej.

Mit stærkeste værktøj

Mit stærkeste værktøj i min personlige healings proces har klart været Emotional Integration. Jeg forstår i dag de signaler, som min krop og psyke sender til mig, så jeg kan handle på dem. Jeg har fået et liv, hvor jeg mærker alle følelser – både kærligheden og frygten, og ved hvordan jeg skal tackle det.

Men vigtigst af alt, har jeg genvundet kontrollen i mit liv og kærligheden til mig selv.

– Anders stilou – 

Lær at tackle dine følelser

Mød dine undervisere i emotional integration

SIGNE BREMER VUARNOZ

International yoga- og meditationslærer samt ordineret Acharya (Biskop) fra den Buddhistiske tradition MahaJrya. Signe er grundlægger og daglig leder af firmaet Divine Life, hvor hendes tilgang er et liv i frihed. For Signe handler spiritualitet ikke om at flyve væk fra virkeligheden, men om at have benene solidt plantet på jorden. Det Guddommelige (Divine) findes i alt. Det er her på jorden, og vi har alle mulighed for bevidst at bringe det ind i vores hverdag!

“For mig handler yoga og meditation ikke om at flyve væk fra virkeligheden, men om at have benene solidt plantet på jorden. Det guddommelige (Divine) findes i alt. Det er her på jorden, og vi har alle mulighed for bevidst at bringe det ind i vores hverdag!”

LOTTE BREMER DAHL

International facilitator i familieopstilling, psykoterapi, coaching og meditation med over 20 års erfaring. Lotte arbejder med både individuelle, par og børn samt små og store grupper. Lotte er altid optaget af udvikling, både andres og hendes egen. Hun har en grundlæggende spirituel tilgang til livet, og er bl.a. inspireret af indiansk visdom og ordineret Buddhistisk Acharya (Biskop)

”Jeg har altid været fascineret af mødet mellem mennesker. Hvad der sker i de øjeblikke, hvor vi tør give slip og åbne vores hjerter, så vi er sårbare og samtidig uendelig stærke. Det er i de øjeblikke, hvor du møder dig selv, hvor der åbnes op for magi, og hvor dyb healing kan ske.”

Det sker i templET

Få et overblik over vores kalender 2022