Vi kan tilbyde dig

STÅ STÆRKT I DIG SELV

Find dig selv i vores moderne, spirituelle tempel

Du kan ikke kontrollere dit liv, men du kan lære at mestre dig selv.

Som vores elever nogle gange siger, “wow, det er ikke normalt”. og nej, det er det ikke. Vi er her ikke for at være normale, og bekræfte hinanden i at alt jo er meget godt.

Vi er her for at inspirere dig til, hvordan du kan gå vejen til at blive så uovertruffen og fantastisk, at du vil falde bagover af bare forbløffelse over, hvad der er muligt.

Vi er her for at fortælle dig, at du er skabt til at tackle alt, hvad du oplever. Hvis det ikke var sandhed, ville du ikke opleve det.

Hvis du er klar, så kom hid, og se hvordan du kan leve ud over, hvad der er det ”normale” samtidig med at du stadig lever i normaliteten.

MEDITATION

Vores tilgang til meditation er nede på jorden og samtid med fuld kontakt til sjælen. Du lærer hvordan du højner din bevidsthed, så du kan se mere klart – både dig selv og livet generelt.

YOGA

Lær din krop at meditere gennem en yogapraksis der giver slip på sanserne og guider dig ind i dig selv. Giv slip på at præstere og oplev hvordan dyb afslapning kan få dig i kontakt med dit virkelige selv.

EMOTIONAL INTEGRATION

En af vores tids mest effektive og kraftfulde terapeutiske teknikker til at tackle og overkomme en hvilken som helst følelsesmæssig smerte og udfordring, du oplever i dagligdagen.

RETREATS

Oplev forandrende og healende retreats der åbner op for sider af dig selv, du ikke vidste fandtes.
I et trygt og helligt rum, hvor nærvær og autentisitet forbinder styrke og sårbarhed.

uddannelse

Tag på dit livs vildeste, mest transformerende rejse og uddan dig i Emotional Integration. Her lærer du, at give slip på ubevidste handlemønstre og i stedet blive mesteren i dit eget liv.

1 : 1 SESSION

Få individuel hjælp og guidance i din personlige udvikling. Både indenfor terapi, meditation, yoga og spirituel opvågning.

Det sker i templET

Få et overblik over vores kalender 2022