Vi tilbyder

Uddannelse i Emotional Integration

Tag på dit livs vildeste, mest transformerende rejse og uddan dig i Emotional Integration. Her lærer du at give slip på ubevidste handlemønstre og i stedet blive mesteren i dit eget liv.

Emotional Integration

At mestre dig selv

Bliv mesteren i dit eget liv

Hvordan ville det være…

…hvis dine følelser og reaktioner ikke styrede dig?
…hvis du ikke længere var slave af dit eget tankemylder?
…hvis du elskede dig selv på et dybt underbevidst plan?
…hvis tilgivelse var en refleks?
…hvis du havde kontakt til din indre styrke?
…hvis du følte en dybere mening med alt, hvad du oplevede?
…hvis du var mesteren i dit eget liv?

Semestre

Uddannelsen består af:

1. semester

EI Practitioner

LÆS MERE HER

2. semester

Ei advanced Practitioner

Kommer snart

Hvad er Emotional Integration

Emotional Integration (EI) er en af vores tids mest effektive og kraftfulde terapeutiske teknikker til at tackle og overkomme en hvilken som helst følelsesmæssig smerte og udfordring, du oplever i dagligdagen.

Med EI udvikler du følelsesmæssig styrke til at tackle situationer, der gør følelsesmæssigt ondt. Det kan bruges til at håndtere alle situationer i livet med fx parforhold, familie, og arbejde, samt til at overkomme og heale de dybe rødder bag fx stress, ensomhed, angst og depression.

EI hjælper dig med at heale, acceptere og finde tilbage til din egen indre ro og styrke. Det løfter sløret til nye dybder af dit sande potentiale, så du kan lære dig selv bedre at kende, og derigennem skabe det liv, du ønsker dig.

Det er et unikt og transformerende værktøj, der dagligt bruges både professionelt af terapeuter, undervisere, ledere og trænere samt millioner af private mennesker over hele verden til deres egen personlige udvikling.

ER DU TRÆT AF AT VÆRE SOM ET BLAD I VINDEN?

LÆR HVORDAN DU BLIVER SELVE VINDEN

Uddannelsens fundament

En uddanelse baseret på:

Jordforbindelse

En kernesten i denne uddannelse er den simple og jordnære tilgang til spiritualitet og spirituel udvikling.

Det er essentielt at bevare benene solidt plantet på jorden, så du ikke flyver væk i en drømmeverden, men har en nærværende og objektiv tilgang til livet.

Erfaring

En uddannelse bygget på erfaring hvor du ikke blot lærer en teori, men hvor du rent faktisk oplever og praktiserer den.

Det er nemt at have en spirituel teori om fx medfølelse, men det kræver træning rent faktisk at LEVE den visdom, der ligger bag.

Spiritualitet

Spiritualitet handler ikke kun om at meditere. Det handler om, hvordan du er i verden, og hvordan du tackler hverdagen. Det handler om, hvordan du behandler andre mennesker, og hvordan du behandler dig selv.

De grundlæggende værdier bygger på: Fred, ansvarlighed, tillid, medfølelse, gavmildhed, styrke og lighed.

Seriøsitet

Dette forløb er for dig, der ønsker udvikling på et dybt plan og er sulten efter mere i livet.

Dyb forandring kræver dybt engagement – engagement i dig selv, i din egen praksis, i din egen udvikling. Er du klar til at tage det næste store skridt mod et liv i frihed? Et liv hvor du er fri i dine handlemønstre.

Integritet

At finde ind til din egentlige væren.

Gennem Signes og Lottes egen autentiske væren, guider de dig til at finde ind til dit virkelige selv. Det selv du er under overfladen. Det selv du er i din essens.
“Det ville ingen effekt have, hvis vi blot prædikede en masse teorietiske begreber, men ikke levede visdommen selv. Derfor er alt, hvad du vil blive introduceret til, noget vi selv har praktiseret i mange år.”

Transformation

En uddannelse der forandre og styrker dig. En øjenåbnende uddannelse der får dig i kontakt med din sjæl.

Et forløb der transformerer dig til en mester. En egen-mester. En der tackler livet fra et højere perspektiv. En der ser klart – med et åbent hjerte.

emotional integration

Langt ud over teori

Denne uddannelse har primært fokus på oplevelse. Teori er vigtigt, men hvis en teori forbliver i hovedet, er den ubrugelig til konkret at forandre dit liv.

For at kunne skabe en dybere forandring er det derfor essentielt at bygge din forståelse på oplevelse. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvad du mener om fx kærlighed, det eneste vigtige er, hvordan du virkelig lever det.

Visdommen, du vil blive præsenteret for, er ikke en lykkepille. Det er, hvordan du helt konkret kan komme til det punkt, hvor du aldrig har brug for en lykkepille igen. Med kombinationen af EI og din egen viljestyrke, kan du forvandle dig selv til en mester. En egen-mester. Til en der kan tackle livet kraftfuldt og nærværende, uden at være afhængig af andre men stadig være åben til verden.

Vores vision er, at du kommer til det stadie, hvor du ikke længere har brug for os. Hvor du er blevet din egen mester, der er fri fra alt andet, og derved har et frit valg.

Jo højere din bevidsthed er, jo dybere og mere effektiv er din integration

at højne din bevidsthed

På denne uddannelse kobler vi meditation og Emotional Integration, for at du kan komme endnu længere og dybere i din personlige udvikling.

De meditationer, vi vil gå i dybden med, højner din bevidsthed og fjerner de underbevidste filtre, som du ser livet igennem, så du kan se klart.

I Emotional Integration bruger du din bevidsthed til at tackle dit indre følelsesliv.
Dvs. jo mere du har renset dine filtre og højnet din bevidsthed gennem meditation, jo dybere kan du heale dig selv og se klart med Emotional Integration.

Jo højere din bevidsthed er, jo dybere og mere effektiv er din integration.

online yoga

En uddannelse for dig

… der ønsker dybtgående udvikling
… der er sulten efter mere i livet
… der ønsker nærvær i hvert øjeblik
… der ønsker at heale gamle sår
… der ønsker at mærke glæden dybt inden i
… der ønsker at blive fri af ubevidste handlemønstre
… der ønsker forbedring
… der ønsker at åbne dit hjerte
… der ønsker at leve mere bevidst
… der ønsker at være lykkelig

SÅDAN RIGTIG LYKKELIG. HELT IND I DIT INDERSTE.

En del af templet

Mød dine undervisere

SIGNE BREMER VUARNOZ

Signes spirituelle power er passioneret og målrettet, og som underviser skinner hendes klarhed stærkt igennem. Når hun guider andre i Emotional Integration og meditation, skaber hun et højt bevidsthedsniveau, så deltagerene får dyb kontakt med deres eget spirituelle potentiale.

Jeg elsker at bidrage til, at mennesker kommer i kontakt med deres egen storhed. Jeg tror på, at vi alle er mestre i vores eget liv. Når vi åbner op for vores egen spirituelle power, finder vi meningen med livet og vil automatisk blive mere lykkelige og autentiske.”

LOTTE BREMER DAHL

Lottes talent er at relatere til mennesker med et åbent og medfølende hjerte. Med hendes dybde og omsorg formår hun at skabe et rum af bevidsthed, hvor der er plads og tryghed til at åbne sig op og til at turde være sig selv. Ved at have healet sin egen fortid forstår hun, hvad det kræver at skabe forandring og gå igennem livet, med alt hvad det indebærer.

”Jeg har altid været fascineret af, hvad der sker i de øjeblikke, hvor vi tør give slip og åbne vores hjerter, så vi er sårbare og samtidig uendelig stærke. Det er i de øjeblikke, hvor vi møder os selv, hvor der åbnes op for magi, og hvor dyb healing kan ske.”

emotional integration

Legater

Vores vision er at sprede Emotional Integration, så flest mulig kan få glæde af det. På hvert semester, giver vi derfor følgende legater til 3 personer, hvis økonomi er en reel forhindring for, at de kan deltage på uddannelsen.

Alle har mulighed for at ansøge om et legat, men ansøg kun, hvis du virkelig har brug for det. Hvis du ansøger, uden reelt at have brug for det, så tager du en plads for en, der virkelig har behovet.

· 1 person 25 % rabat. Betaler egen overnatning.
· 1 person 50 % rabat. Betaler egen overnatning.
· 1 person 75 % rabat. Betaler egen overnatning.

Næste holdstart   –   30. sep 2022

dyb transformation

“For mig har mit møde med Emotional Integration været transformerende.
Jeg har tit fået at vide, at mine følelser var forkerte – og også ofte selv følt det sådan. Førhen er jeg blevet taget af mine følelser og ikke vidst, hvordan jeg skulle håndtere dem. Nu ved jeg, hvordan jeg helt konkret tackler dem. EI har været det vigtigste værktøj for mig til at finde ”hjem” og til at elske mig selv med alt, hvad der er.
Tiden før mit møde med integration var jeg fokuseret på at blive fyldt op med kærlighed fra mine omgivelser. EI har lært mig, at kærligheden skal komme indefra – fra mig selv. Når jeg mærker kærligheden til mig selv, så bliver det langt lettere at stå i verden.
Jeg er så taknemmelig for, at jeg nu tør være i livet – i det nu, som er lige her og nu – og blot være med det som er.

– Birgitte – 

Jeg har fået styringen af mit liv tilbage

“Jeg sad med følelsen af at kigge på mit liv og undre mig over, hvordan i alverden jeg var kommet hertil. Jeg følte mig fastlåst og bundet af usynlige bånd.
Mit stærkeste værktøj, i min personlige healings proces væk fra dette lavpunkt, har klart været Emotional Integration. Jeg forstår i dag de signaler, som min krop og psyke sender til mig, så jeg kan handle på dem. Jeg har fået et liv, hvor jeg mærker alle følelser – både kærligheden og frygten, og ved hvordan jeg skal tackle det.
Men vigtigst af alt, har jeg genvundet kontrollen i mit liv og kærligheden til mig selv.

– Anders – 

JEG HAR SAGT FARVEL TIL ANTIDEPRESIV MEDICIN

“Emotional Integration er det bedste værktøj, jeg har lært til at arbejde med mig selv på en utrolig effektiv og virkningsfuld måde.
For 7 år siden lærte jeg første gang om EI hos Divine Life, og siden har jeg, gennem undervisning og guidning fra de dygtige lærer i Divine Life, udviklet min egen praksis, hvor EI er blevet en naturlig del af min hverdag, jeg ikke kan undvære. Det er en måde at være i verden på, hvor jeg rummer mig selv og får derfor også lettere ved at rumme andre.
EI har givet mig mulighed for at rumme mig selv med alt, hvad jeg indeholder af både udfordringer og vidunderlige kvaliteter. Jeg har bland andet formået at komme ud af et 10 år langt indtag af antidepressiv medicin, fordi jeg praktiserer EI.
Hos Divine Life er der en stemning af rummelighed, hvor underviserne er utrolig dedikerede. De formår at undervise på en professionel måde, samtidig med at vi som enkelte elever, føler os rummet, forstået og taget af, på en utrolig omsorgsfuld og tillidsfuld måde.
Både Emotional Integration og Divine Life har mine varmeste anbefalinger.

– Birgit – 

JEG ER TRYG VED AT GUIDE MIG SELV

Jeg kan nu gå et sted hen med min reaktion – jeg kan gå til Emotional Integration.
Når jeg overvældes af en følelse, som kan skabe en uhensigtsmæssig reaktion for mig selv og mine omgivelser, har jeg nu et meget let anvendeligt værktøj lige ved hånden, som hjælper mig til at genvinde min balance på en accepterende, omsorgsfuld og selvkærlig måde.
Når jeg bruger Emotional Integration giver jeg mig selv en oplevelse af, at alle følelser er tilladte, og jeg er god nok som den jeg er, med alt hvad jeg indeholder.
Jeg føler mig meget tryg ved at guide mig selv i EI. Tusind tak for at jeg er blevet præsenteret og undervist så kærligt I brugen af det.”

– Heidi – 

JEG INTEGRERER GLÆDE OG LYKKE

Jeg har haft stor gavn af Emotional Integration i forhold til at opnå større bevidsthed. Jeg bruger det til at tage ansvar for mig selv og til at tage mig af de udfordringer jeg har mødt i mit liv. Jeg bruger det også til at integrere de glade og lykkelige sider af mig, så de altid kommer tilbage, når jeg er udfordret.
Det er blevet en integreret del af mit system, når mine følelser begynder at fylde mere end der er nødvendigt. Jeg tager mig af mig selv. Det er for mig selvkærlighed og det forstærker, at jeg tør være i en tættere og mere nær følelsesmæssig relation både til mig selv og andre.”

– Lene Luna – 

Det sker i templET

Få et overblik over vores kalender 2022