OM OS

OM DIVINE LIFE

Vi er mor og datter og driver i fællesskab Divine Life.

________________

Det at arbejde sammen som mor og datter, er for os et af de største privilegier. Det hjælper os til hele tiden at være opmærksomme på vores egne mønstre og derigennem udvikle os og stå stærkere både sammen og hver især. Vores største værdi er at turde se, hvad end der er. At turde omfavne hele pakken, både det der føles fantastisk, og det der gør ondt.

Netop dette er hvad, der driver os i vores arbejde. Ønsket om spirituel udvikling, ikke blot for os selv, men for alle. For os er spiritualitet, ikke blot noget vi praktiserer, når vi mediterer eller laver yoga. Spiritualitet er hele måden, vi forholder os til livet på. Det er hvordan vi takler alle øjeblikke, store som små, sådan, at alt hvad der sker, er noget vi kan lære af.

Livet er en stor læring. Vi kan vælge at afvise den, ved ikke at ville konfronteres med os selv, eller vi kan sænke vores parader og omfavne alle livets nuancer. Dette er vores måde at leve på. Alt hvad vi gør, er vores spirituelle praksis.

SIGNE BREMER DAHL

Signe er en gammel sjæl og mestre aspekter af livet som for mange andre tager årtiers praksis. Hun er født sådan og har gennem hele livet søgt den spirituelle vej.

Allerede som 15 årig blev hun certificeret Reiki healer fra den Indiske mester Yugesh. Hun er uddannet yogalærer fra Shri Kali Ashram i Indien og blev som 22 årig ordineret Acharya (biskop/mester) Ganeshvari (The master of natural forces) af Maha Vajra fra den Buddhistiske tradition Maha Jrya.

“For mig handler yoga og meditation ikke om at flyve væk fra virkeligheden, men om at have benene solidt plantet på jorden. Det guddommelige (Divine) findes i alt. Det er her på jorden, og vi har alle mulighed for bevidst at bringe det ind i vores hverdag!”

Signes spirituelle power er passioneret og målrettet, og som underviser skinner hendes klarhed stærkt igennem. Når hun guider yoga og meditation, skaber hun et højt energiniveau, så deltagerene får en dybere kontakt med deres eget spirituelle potentiale.

Hun har faste ugentlige yogahold, har personlige elever fra mange forskellige dele af verden samt er fast underviser på Divine Lifes retreats, kurser og workshops.

”Jeg elsker at bidrage til, at mennesker kommer i kontakt med deres egen storhed. Jeg tror på, at vi alle er mestre i vores eget liv. Når vi åbner op for vores egen spirituelle power, finder vi meningen med livet og vil automatisk blive mere lykkelige og autentiske.”

LOTTE BREMER DAHL

Lotte har mere end 25 års erfaring i at arbejde med mennesker og har gennem hele livet fokuseret på sin egen udvikling. Ved at have healet sin egen fortid forstår hun, hvad det kræver at skabe forandring og gå igennem livet, med alt hvad det indebærer.

Hendes tilgang til livet har altid været inspireret af det spirituelle. Siden sin tidlige ungdom har hun uddannet sig indenfor psykoterapi, Coaching, NLP, familieopstilling, meditation og mindfulness. Hun er tæt knyttet til naturen og har gennem mange år været en del af ”The Buffelo Road” hos Blackfoot indianerne i Canada. Derudover er hun ordineret Acharya (mester) i den Buddhistiske tradition Maha Jrya. Alle disse forskellige retninger formår hun at kombinere til én fælles forståelse, hvor faglighed og intuition går hånd i hånd.

Lotte har klienter til individuelle sessioner, ugentlige mindfulness- og meditationshold og er fast underviser på Divine Lifes retreats, kurser og workshops.

Hendes talent er at relatere til mennesker med et åbent og medfølende hjerte. Fra dette sted guider hun med høj bevidsthed på en nænsom og samtidig direkte måde til dyb indre healing og personlig udvikling.

Med hendes dybde og omsorg formår hun at skabe et rum, hvor der er plads og tryghed til at åbne sig op og til at turde være sig selv.

”Jeg har altid været fascineret af mødet mellem mennesker. Hvad der sker i de øjeblikke, hvor vi tør give slip og åbne vores hjerter, så vi er sårbare og samtidig uendelig stærke. Det er i de øjeblikke, hvor du møder dig selv, hvor der åbnes op for magi, og hvor dyb healing kan ske.”

AT LEVE ET GUDDOMMELIGT LIV

Divine Life betyder guddommeligt liv. Et guddommeligt liv handler på ingen måde om religion. Et guddommeligt liv er udogmatisk! Det handler om at være et frit menneske.

At leve et guddommeligt liv lyder måske stort. Som noget uopnåeligt. Som noget arrogant. Som noget højtflyvende.

For os er det guddommelige her på jorden. Det er overalt. Det er i hvert et græsstrå, i hver en følelse, i hvert et åndedræt, i hvert et skridt. Det er inden i dig, og omkring dig. Det ER dig, ligesom at det er alle andre.

Det er simpelt. Det er jordnært. Det er i alle hverdagsøjeblikke.

Det er, hvordan du behandler dig selv, det er, hvordan du behandler andre.

Det er, hvordan du takler udfordringer, og hvordan du tager glæden ind.

Det er, hvordan du ser, på alt det du har, frem for alt det du føler du mangler.

Det handler om taknemmelighed,

Det handler om at leve livet fuldt og helt.

Det er at give slip på fortiden, og være i nutiden.

Det er at tilgive og finde fred indeni.

Det er simpelt og så uendelig stort på samme tid.

Det er opnåeligt.

Det er for alle.