kommende begivenhed

meditation i århus
for dig …

… der ønsker at få meditation ind i din hverdag eller ønsker at komme endnu dybere i din egen praksis.

Pris

kr. 150,- pr. gang
Gratis for medlemmer af “Hjerterum”.

meditationsaftener

Meditation MED personlig udvikling

På disse aftener inviterer vi dig til at komme og meditere sammen med os. Meditation er meget mere end blot at sidde og ”ikke tænke”.

For os handler meditation om at have et øjeblik, hvor der netop ikke er noget bestemt du skal gøre eller opnå. Det handler om at kunne være med dig selv og kunne rumme alt, hvad der sker i dit liv. Meditation handler om at tage ansvar for dit eget velbefindende og din egen lykke.

Derfor blander vi personlig udvikling ind i vores meditations-sessioner, som også bidrager til at du kan finde ind i en dybere meditativ tilstand.

Vi skaber et trygt rum med god energi, hvor du bare kan være dig selv. Kom og lad dig guide af vores professionelle og dybe erfaring med meditation, og vær klar til en rejse ind i dig selv!

 

Ingen datoer lige nu

Hjerterum: Guldsmedgade 26 b, st, 8000 Aarhus C

Din evne til at se

øget bevidsthed

Bevidsthed er din evne at se. At se dig selv, at se andre og at se verden. Det drejer sig om at kunne se tingene som de er, uden fortolkning.

Bevidsthed er noget, der skal øves, præcis som når du træner en muskel; jo mere du træner jo større bliver den. At træne din bevidsthed via meditation gør dig bedre i stand til at forstå din egen adfærd. Kun når du kan se dig selv, kan du ændre dig og blive den aller bedste udgave af dig selv.

Samtidig hjælper meditation dig også til at blive bevidst om – og tage imod alt det gode, livet byder på, så du dermed oplever større glæde og taknemmelighed.

Det vil du opleve

Vores aftener

Øget bevidsthed om dig selv som menneske

Læren om hvordan du tackler dine følelser

Mere glæde, ro og overskud

Mere tillid til dig selv og livet generelt

At være en del af et fællesskab hvor fokus er autenticitet, nærvær og spiritualitet

Undervisningen er inspireret af traditioner inden for Buddhisme, Hinduisme, Kabbalah, Taoisme samt Shamanisme, og er hverken religiøs eller dogmatisk. Det er let tilgængelige værktøjer, der er tilpasset vores moderne livsstil og giver let adgang til spiritualitet og personlig udvikling.

For alle uanset erfaring – både øvede og nybegyndere!

mand, briller, skæg

MØD DIN UNDERVISER

Vincent bremer vuarnoz

 

Når Vincent underviser, er der kraft bag hans ord, fordi han gør en dyd ud af, at det han deler, også er noget, han selv lever. Med sin nede på jorden tilgang omsætter han høje spirituelle koncepter til let tilgængelige og brugbare værktøjer i hverdagen.

Med sin uovertruffen evne til at tilpasse visdommen til hvem end han taler med, underviser Vincent på en klar og håndgribelig måde. Hans ydmyge og samtidig stærke personlighed inspirerer andre til at være mere ærlige for dem selv.

de sidste detaljer

PRaktiske informationer

hvor og hvornår

Adresse: Hjerterum, Guldsmedgade 26 b, st, 8000 Aarhus C

Kl. 16.30 – 18

Datoer:

Pris og betaling

kr. 150,- pr. gang.
Gratis for medlemmer af “Hjerterum”

Tilmeld dig her.

Det har givet mig meget ro!

“I de sidste 13 år har jeg sovet rigtig dårligt. Jeg er vågnet mange gange i løbet af natten og haft svært ved at falde i søvn igen. Nu har jeg så været på et meditationskursus hos Divine Life og efter blot en gang, har jeg sovet hver nat siden. Det er da utroligt!!
Det har givet mig meget ro!
Jeg vil gerne anbefale Divine Life til alle.”

– Jonna, 63 år – 

Meditation med personlig udvikling i århus

Book din plads