kommende begivenhed

meditation i århus
for dig …

… der ønsker at få meditation ind i din hverdag… 

Pris

Forslået donation kr. 120,-
Vi ønsker at alle skal have råd til at udvikle sig. Derfor er disse aftener baseret på donation.

Åbne meditationsaftener

Meditation og personlig udvikling

På disse aftener inviterer vi dig til at komme og meditere sammen med os. Meditation er meget mere end blot at sidde og ”ikke tænke”.

For os handler meditation om at have et øjeblik, hvor det netop er det, ikke at skulle præstere eller gøre noget bestemt der er i fokus. Meditation handler om at kunne være med sig selv og kunne rumme alt, hvad sker i ens liv. Meditation handler om at tage ansvar for sit egen velbefindende og sin egen lykke.

Vær klar til en rejse ind i dig selv !

 

Onsdage i ulige uger

kl. 19:30 – 21:00

Favn: Jægergaardsgade 14, 2. sal, 8000 Århus C

Din evne til at se

øget bevidsthed

Bevidsthed er din evne at se. At se dig selv, at se andre og at se verden. Det drejer sig om at kunne se tingene som de er, uden fortolkning.

Bevidsthed er noget der skal øves, præcis som når du træner en muskel; nu mere du træner jo større bliver den. At træne din bevidsthed via meditation gør dig bedre i stand til at forstå din egen adfærd. Kun når du kan se dig selv, kan du ændre dig og blive den aller bedste udgave af dig selv.

Samtidig hjælper meditation dig også til at blive bevidst om – og tage imod alt det gode, livet byder på, så du dermed oplever større glæde og taknemmelighed.

Det vil du opleve

Vores aftener

Øget bevidsthed om dig selv som menneske

Læren om hvordan du tackler dine følelser

Mere glæde, ro og overskud

Mere tillid til dig selv og livet generelt

At være en del af et fællesskab hvor fokus er autenticitet, nærvær og spiritualitet

Undervisningen er inspireret af traditioner inden for Buddhisme, Hinduisme, Kabbalah, Taoisme samt Shamanisme, og er hverken religiøs eller dogmatisk. Det er let tilgængelige værktøjer der er tilpasset vores moderne livsstil og giver let adgang til spiritualitet og personlig udvikling.

For alle uanset erfaring – både øvede og nybegyndere!

mand, briller, skæg

MØD DIN UNDERVISER

Vincent bremer vuarnoz

 

Når Vincent underviser, er der kraft bag hans ord, fordi han gør en dyd ud af, at det han deler, også er noget, han selv lever. Med sin nede på jorden tilgang omsætter han høje spirituelle koncepter til let tilgængelige og brugbare værktøjer i hverdagen.

Med sin uovertruffen evne til at tilpasse visdommen til hvem end han taler med, underviser Vincent på en klar og håndgribelig måde. Hans ydmyge og samtidig stærke personlighed inspirerer andre til at være mere ærlige med dem selv.

“Viden er noget man lærer, visdom er noget man lever. Mit arbejde er at hjælpe folk til at tage skridtet fra viden til visdom, og at vise hvordan man implementerer de spirituelle koncepter i hverdagen.”

de sidste detaljer

PRaktiske informationer

hvor og hvornår

Adresse: Favn Yogastudie. Jægergaardsgade 14, 2. sal, 8000 Århus C

Kl. 19.30 – 21

Datoer:
19/1, 2/2, 2/3, 16/3, 30/3 2022

Ingen undervisning i uge 7 grundet vinterferie

Pris og betaling

Foreslået donation:
kr. 120,- pr. gang.

Vi ønsker at alle skal have råd til at udvikle sig og finde balance inden i sig selv. Derfor er disse aftener baseret på donation. Hvis du ikke kan betale den foreslåede donation, så skriv til os og vi finder en løsning. Vi er fleksible og altid til at snakke med! 

Læs mere om donation her.

Betaling:
Medbring kontanter

Konto indbetaling: reg.: 8117 konto nr.: 1361648

MobilePay: 100715

Det har givet mig meget ro!

“I de sidste 13 år har jeg sovet rigtig dårligt. Jeg er vågnet mange gange i løbet af natten og haft svært ved at falde i søvn igen. Nu har jeg så været på et meditationskursus hos Divine Life og efter blot en gang, har jeg sovet hver nat siden. Det er da utroligt!!
Det har givet mig meget ro!
Jeg vil gerne anbefale Divine Life til alle.”

– Jonna, 63 år – 

Tilmeld dig eventet her

TILMELDING