OM DONATION

FOR ALLE

________________

 

Vi ønsker at alle skal ha råd til at udvikle sig og finde balance inden i. Derfor er nogle af vores kurser baseret på donation. Hvis du ikke kan betale den foreslåede donation, så skriv til os og vi finder en løsning. Vi er fleksible og altid til at snakke med!!

 

DONATION:

I gamle dage tog folk til et tempel for at få spirituel undervisning. Før de kunne få deres undervisning arbejdede de rundt omkring i templet.

I sjældne tilfælde donerede folk penge, og dem med flere afgrøder gav mad til templet, ellers ville templet ikke overleve.

I dag håndtere vi ikke et tempel som i gamle dage, men som spirituelle lærere i både yoga, meditation og filosofi, investere vi stadig vores tid i det vi laver.

I vores kultur, er det noget upassende hvis man får et par geder, eller tager en andens opvask. I dag udveksler vi penge. Det er en måde at udveksle en ting for en anden.

Det er vigtigt at give en donation til en lærer for at erkende den undervisning man har modtaget. Hvis det, du giver bringer dig lidelse, er det for meget. Hvis du finder det ubetydelige, er det ikke nok. Det hele afhænger af den effekt det har på dig!