OM DONATION

Vores tilgang

Donation i de gamle templer

I gamle dage tog folk til et tempel for at få spirituel undervisning. Før de kunne få deres undervisning arbejdede de rundt omkring i templet, nogle donerede penge, og dem med flere afgrøder gav mad til templet, så templet kunne overleve.

I dag håndtere vi ikke et tempel som i gamle dage, men som spirituelle lærere i både yoga, meditation og filosofi, investere vi stadig vores tid i det vi laver. I vores kultur, er det noget upassende, hvis man får et par geder, eller tager en andens opvask. I dag udveksler vi penge. Det er en måde at udveksle en ting for en anden.

Hvis det er muligt for dig er det vigtigt at give en donation til en lærer for at erkende den undervisning du har modtaget. Donationsprincippet lærer os både at give og tage imod.

For os er det at tilbyde undervisning på donation en måde at vise omverdenen tillid. Vi elsker at give og tror på, at vi nok skal få det igen vi har brug for.

Hvis det du giver bringer dig lidelse, er det for meget. Hvis du finder det ubetydeligt, er det ikke nok. Det hele afhænger af den effekt det har på dig!

Hvorfor

Vi ønsker at alle skal have råd til at udvikle sig og finde balance indeni. Derfor er nogle af vores kurser baseret på donation.

Donation betyder at du giver hvad kan, dvs. at du giver et beløb, der passer til din økonomiske situation.

Når du giver noget for undervisningen, du har modtaget, fortæller du dit system, at det, du har lært og oplevet, har betydning for dit liv og at det er værdifuldt at prioritere din egen lykke.

Samtidig er din donation, med til at støtte visdommen og gør, at vi hos Divine Life kan blive ved med at undervise og at vores tempel kan udvikle sig, så vi kan åbne op for flere og flere mennesker.

Donationer til:

Kontoindbetaling:
Reg.: 8117
Konto nr.: 1361648

MobilePay:
100715

Det sker i templET

Få et overblik over vores kalender 2022