LÆR AT TACKLE DINE FØLELSER

 

LÆR AT TACKLE DINE FØLELSER

INTRODUKTION TIL EMOTIONAL INTEGRATION

VÆLG MELLEM:

D. 27. – 29. AUGUST 2021

D. 19. – 21. NOVEMBER 2021

________________

En del af det at være menneske er at have følelser, men det er de færreste der ved, hvordan de skal håndtere dem. Der er ingen, der har lært os, hvordan vi skal tackle de svære følelser, der naturligt kommer op igennem livet. Det er ikke noget, vi har lært af vores forældre eller i skolen.

Men i virkeligheden er det en helt essentiel ting. Vi har nemlig alle oplevet at stå i situationer, hvor vi bliver taget af vores følelser og ikke reagere, som vi ønsker. Det kan være, at vi bliver kede af det, stressede, vrede, sårede eller lign. Det er reaktioner, vi ikke kan kontrollere – de sker bare, uanset om vi vil det eller ej.

På denne weekend vil du lære, hvordan du helt konkret kan tackle sådanne reaktioner, sådan at det er dig der bevidst styrer dine følelser, og ikke dine følelser der styrer dig.

Du vil få indblik i de grundlæggende principper i Emotional Integration også kaldet EI, som giver dig styrken til at håndtere, hvad end du oplever.

” If you know how to suffer, you suffer much less. 
– Thich Nath Hanh

emotional integration
yoga retreat

HVAD ER EMOTIONAL INTEGRATION

Emotional Integration (EI) er en af vores tids mest effektive og kraftfulde terapeutiske teknikker til at tackle og overkomme en hvilken som helst følelsesmæssig smerte og udfordring, du oplever i dagligdagen.

Med EI udvikler du følelsesmæssig styrke til at tackle situationer, der gør følelsesmæssigt ondt. Det kan bruges til at håndtere alle situationer i livet med fx parforhold, familie, og arbejde, samt til at overkomme og heale de dybe rødder bag fx stress, ensomhed, angst og depression.

EI hjælper dig med at heale, acceptere og finde tilbage til din egen indre ro og styrke. Det løfter sløret til nye dybder af dit sande potentiale, så du kan lærer dig selv bedre at kende, og derigennem skabe det liv, du ønsker dig.

Det er et unikt og transformerende værktøj, der dagligt bruges både professionelt af terapeuter, undervisere, ledere og trænere samt millioner af private mennesker over hele verden til deres egen personlige udvikling.

DU VIL LÆRE AT:

sommer retreat

FÅ RO PÅ DINE TANKER

Forestil dig hvordan det ville være ikke længere at være styret af dit eget tankespind. Hvis du kunne lære, hvordan du skal håndtere når overanalysering eller bekymringer tager over, eller tankerne kører i ring.

På denne weekend vil du lære de første skridt til ikke længere at være slave af dine egne tanker. Du vil lære, at tanker skal tænkes, og følelser skal føles – og vil derfra automatisk bevæge dig fra hovedet og ned i kroppen, så du kan blive mere nærværende og tilstede i livet.

ÅBNE DIT HJERTE

Vi har alle, på et eller andet niveau, oplevet at lukke vores hjerte. Ikke fordi vi bevidst valgte det, men fordi vi oplevede noget, der gjorde ondt og derfor ikke vidste, hvordan vi ellers skulle tackle det.

Du er født med et åbent hjerte! Når du healer dig selv og lærer at tackle smerten, vil du automatisk åbne dit hjerte igen – først i relationen med dig selv og derefter, vil dine relationer med andre bliver mere nærende og frie.

TAGE DIN POWER HJEM

Ægte power handler om at turde rumme alt hvad du er – både din styrke og din sårbarhed. Kan du det, er du fri til at vælge det, der er sandt for dig, fordi du ikke er bange for at stå i noget, du ikke kan rumme.

Når du tillader dig selv at blive påvirket og rummer dine egne reaktioner, vil din tilgang til livet være mere autentisk. Du vil herfra stå stærkt i alle livets øjeblikke – både når du relaterer til andre, når du træffer beslutninger og i dine handlinger generelt. Det er ægte power.

FØLELSERNES NATURLIGE LIV

PÅ WEEKENDEN VIL DU BL.A. OPLEVE FØLGENDE:

 • Bevidsthed om hvordan du er skabt som menneske.
 • Dybere indsigt i hvad følelser er, og hvad der er følelsernes naturlige liv.
 • Forståelse for HVORFOR og HVORDAN følelser skal føles og ikke tænkes.
 • Det grundlæggende fundament for Emotional Integration.
 • Meditationsteknikker der højner din bevidsthed, så din egen integration bliver endnu mere effektiv og transformerende.
 • Konkrete værktøjer til hvordan du bliver din egen terapeut. 
 • Sådan kommer du i gang derhjemme.

Weekenden vil være en blanding af oplæg, praktiske øvelser og meditation.

Denne weekend opfylder forudsætningen for at deltage på uddannelsen til Emotional Integration Practitioner. Læs mere om uddannelsen her.

Tusind tak for endnu en weekend med jer to skønne mennesker!

Jeres måde at formidle integration på, er så engageret og medrivende og samtidig ligetil og udogmatisk. Jeg er vildt imponeret over jeres rummelighed, og det smitter lidt, så jeg efter hvert besøg hos jer kommer hjem og føler mig som et lidt bedre menneske.”

~ Nicoline, 44 år

PROGRAM

Hvert hold er unikt, og programmet er derfor vejledende. Vi tilpasser os altid deltagerne, stemningen og hvad der er brug for.

 

kalender

DAG 1

15:00-16:00 ANKOMST OG INDKVARTERING
16:00    VELKOMMEN
17:00    MEDITATION OG FORDYBELSE
19:00    AFTENSMAD

Bliv frivillig

DAG 2

8:00       MORGEN PRAKSIS
9:00       MORGENMAD
10:00     MEDITATION OG FORDYBELSE
12:30     FROKOST
14:30     MEDITATION OG FORDYBELSE
19:00     MIDDAG

emotional integration

DAG 3

8:00       MORGEN PRAKSIS
9:00       MORGENMAD
10:00     MEDITATION OG FORDYBELSE
12:30     FROKOST
14:00     MEDITATION OG FORDYBELSE
16:00     AFREJSE

PRIS OG PRAKTISK INFO

Corona-update:

Vi efterlever naturligvis Sundhedsstyrelsens gældende regler, og vi vil hele tiden justere efter disse for at undgå unødig smittespredning. 

Hvis vi grundet restriktioner må aflyse, er det muligt at flytte til et andet hold eller få alle dine penge retur.

Pris: 

Telt: 2.250 kr.
Deleværelse: 2.450 kr.
Dobbeltværelse: 2.650 kr.
Enkeltværelse: 2.850 kr.

Se overnatningsbeskrivelser længere nede på siden.

Depositum: kr. 1000,-. Restbeløbet betales senest 3 uger før kursusstart.

Du får:

 • Professionel og dedikeret undervisning
 • Indkvartering
 • Alle måltider bestående af lækker, økologisk og vegetarisk mad
 • Guidede meditationer der optages under forløbet og sendes til dig efterfølgende

Afbud: I tilfælde af afbud indtil 3 uger før kursusstart tilbagebetales det indbetalte beløb minus depositum. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person. Ved afbud senere end 3 uger før kursusstart, refunderes det indbetalte beløb ikke.

Betaling: 

Konto indbetaling: reg.: 7170 konto nr.: 0002795924

MobilePay: 50 56 66 18

 

emotional integration
meditation

UNDERVISERNE

Vi er mor og datter og en del af familiefirmaet Divine Life.

Signe Bremer Vuarnoz (f. 1990):

Signes spirituelle power er passioneret og målrettet, og som underviser skinner hendes klarhed stærkt igennem. Når hun guider andre i Emotional Integration og meditation, skaber hun et højt bevidsthedsniveau, så deltagerene får dyb kontakt med deres eget spirituelle potentiale.

“Jeg elsker at bidrage til, at mennesker kommer i kontakt med deres egen storhed. Jeg tror på, at vi alle er mestre i vores eget liv. Når vi åbner op for vores egen spirituelle power, finder vi meningen med livet og vil automatisk blive mere lykkelige og autentiske.”

Lotte Bremer Dahl (f. 1968):

Lottes talent er at relatere til mennesker med et åbent og medfølende hjerte. Med hendes dybde og omsorg formår hun at skabe et rum af bevidsthed, hvor der er plads og tryghed til at åbne sig op og til at turde være sig selv. Ved at have healet sin egen fortid forstår hun, hvad det kræver at skabe forandring og gå igennem livet, med alt hvad det indebærer.

”Jeg har altid været fascineret af, hvad der sker i de øjeblikke, hvor vi tør give slip og åbne vores hjerter, så vi er sårbare og samtidig uendelig stærke. Det er i de øjeblikke, hvor vi møder os selv, hvor der åbnes op for magi, og hvor dyb healing kan ske.”

Læs mere om os HER

 

 VORES PASSION ER DIN GLÆDE

OVERNATNING

 

Telt:

Alt efter årstiden kan du medbringe eget telt og slå det op i den smukke natur omkring templet. Der er fri adgang til templets toilet og bad.

 

Vi samarbejder med RAST vandrehjem, som ligger 10 min. gang fra templet. Her kan du vælge mellem følgende muligheder:

Deleværelse:

Deleværelser er med køjesenge, hvor du bor sammen med 2 eller 3 andre deltagere af samme køn.

Dobbeltværelse:

I dobbeltværelserne bor du sammen med højst 1 anden deltager af samme køn (for par kan de 2 senge laves til en dobbeltseng).

Enkeltværelse:

Alle værelserne har egen håndvask. Derudover er der fælles toilet og bad.

Se mere om RAST vandrehjem her www.rast-katrinedal.dk

 

Hos dig selv:

Du kan også vælge at sove hjemme hos dig selv, hvis du bor i omegnen.