kommende begivenhed

Lær at tackle dine følelser
Begivenhed for dig …

… der ønsker at lære, hvordan du helt konkret kan tackle svære følelser, således at dine følelser ikke styrer dig.

PRIS

fra kr. 3.700,- pr. person

at have følelser

EN INTRODUKTION TIL EMOTIONAL INTEGRATION

En del af det at være menneske er at have følelser, men det er de færreste der ved, hvordan de skal håndtere dem. Der er ingen, der har lært os, hvordan vi skal tackle de svære følelser, der naturligt kommer op igennem livet. Det er ikke noget, vi har lært af vores forældre eller i skolen. Men i virkeligheden er det en helt essentiel ting. Vi har nemlig alle oplevet at stå i situationer, hvor vi bliver taget af vores følelser og ikke reagere, som vi ønsker. Det kan være, at vi bliver kede af det, stressede, vrede, sårede eller lign. Det er reaktioner, vi ikke kan kontrollere – de sker bare, uanset om vi vil det eller ej.

På denne weekend vil du lære, hvordan du helt konkret kan tackle sådanne reaktioner, sådan at det er dig, der bevidst styrer dine følelser, og ikke dine følelser der styrer dig.

Du vil få indblik i de grundlæggende principper i Emotional Integration også kaldet EI, som giver dig styrken til at håndtere, hvad end du oplever.

”If you know how to suffer, you suffer much less.“ – Thich Nath Hanh

ingen nye datoer planlagt

FÅ RO PÅ DINE TANKER

Forestil dig hvordan det ville være ikke længere at være styret af dit eget tankespind.
Hvis du kunne lære, hvordan du skal håndtere det, når overanalysering eller bekymringer tager over, eller tankerne kører i ring.

På denne weekend vil du lære de første skridt til ikke længere at være slave af dine egne tanker.
Du vil lære, at tanker skal tænkes, og følelser skal føles – og vil derfra automatisk bevæge dig fra hovedet og ned i kroppen, så du kan blive mere nærværende og tilstede i livet.

Det vil du opleve

Vores forløb

HVAD ER EMOTIONAL INTEGRATION

Emotional Integration (EI) er en af vores tids mest effektive og kraftfulde terapeutiske teknikker til at tackle og overkomme en hvilken som helst følelsesmæssig smerte og udfordring, du oplever i dagligdagen.

Med EI udvikler du følelsesmæssig styrke til at tackle situationer, der gør følelsesmæssigt ondt. Det kan bruges til at håndtere alle situationer i livet med fx parforhold, familie, og arbejde, samt til at overkomme og heale de dybe rødder bag fx stress, ensomhed, angst og depression.

EI hjælper dig med at heale, acceptere og finde tilbage til din egen indre ro og styrke. Det løfter sløret til nye dybder af dit sande potentiale, så du kan lære dig selv bedre at kende, og derigennem skabe det liv, du ønsker dig.

Det er et unikt og transformerende værktøj, der dagligt bruges både professionelt af terapeuter, undervisere, ledere og trænere samt millioner af private mennesker over hele verden til deres egen personlige udvikling.

FØLELSERNES NATURLIGE LIV

På weekenden kan du bl.a. opleve: 

· Bevidsthed om hvordan du er skabt som menneske.
· Dybere indsigt i hvad følelser er, og hvad der er følelsernes naturlige liv.
· Forståelse for HVORFOR og HVORDAN følelser skal føles og ikke tænkes.
· Det grundlæggende fundament for Emotional Integration.
· Meditationsteknikker der højner din bevidsthed, så din egen integration bliver endnu mere effektiv og transformerende.
· Konkrete værktøjer til hvordan du bliver din egen terapeut.
· Sådan kommer du i gang derhjemme.

Weekenden vil være en blanding af oplæg, praktiske øvelser og meditation.

Denne weekend opfylder forudsætningen for at deltage på uddannelsen til Emotional Integration Practitioner.

unikke dage

Program

Hvert hold er unikt, og programmet er derfor vejledende. Vi tilpasser os altid deltagerne, stemningen og hvad der er brug for.

DAG 1

15 – 16:00 Ankomst & indkvartering
16:00    Velkommen
17:00    Meditation & fordybelse
19:00    Middag

DAG 2

8:00       Morgenpraksis
9:00       Morgenmad
10:00     Meditation & fordybelse
12:30      Frokost
14:30      Meditation & fordybelse
19:00     Middag

DAG 3

8:00       Morgenpraksis
9:00       Morgenmad
10:00     Meditation & fordybelse
12:30      Frokost
14:00     Meditation & fordybelse
16:00     Afrejse

ÅBN DIT HJERTE

 

Vi har alle, på et eller andet niveau, oplevet at lukke vores hjerte. Ikke fordi vi bevidst valgte det, men fordi vi oplevede noget, der gjorde ondt og derfor ikke vidste, hvordan vi ellers skulle tackle det.
Du er født med et åbent hjerte! Når du healer dig selv og lærer at tackle smerten, vil du automatisk åbne dit hjerte igen – først i relationen med dig selv og derefter, vil dine relationer med andre bliver mere nærende og frie.

 

meditation

TAG DIN POWER HJEM

Ægte power handler om at turde rumme alt, hvad du er – både din styrke og din sårbarhed. Kan du det, er du fri til at vælge det, der er sandt for dig, fordi du ikke er bange for at stå i noget, du ikke kan rumme.

Når du tillader dig selv at blive påvirket og rummer dine egne reaktioner, vil din tilgang til livet være mere autentisk. Du vil herfra stå stærkt i alle livets øjeblikke – både når du relaterer til andre, når du træffer beslutninger og i dine handlinger generelt. Det er ægte power.

emotional integration

MØD DINE UNDERVISERE

MOR OG DATTER; EN DEL AF FAMILIEFIRMAET

Vi er mor og datter og en del af familiefirmaet Divine Life.

Signe Bremer Vuarnoz (f. 1990):
Signes spirituelle power er passioneret og målrettet, og som underviser skinner hendes klarhed stærkt igennem. Når hun guider andre i Emotional Integration og meditation, skaber hun et højt bevidsthedsniveau, så deltagerene får dyb kontakt med deres eget spirituelle potentiale.

“Jeg elsker at bidrage til, at mennesker kommer i kontakt med deres egen storhed. Jeg tror på, at vi alle er mestre i vores eget liv. Når vi åbner op for vores egen spirituelle power, finder vi meningen med livet og vil automatisk blive mere lykkelige og autentiske.”

Lotte Bremer Dahl (f. 1968):
Lottes talent er at relatere til mennesker med et åbent og medfølende hjerte. Med hendes dybde og omsorg formår hun at skabe et rum af bevidsthed, hvor der er plads og tryghed til at åbne sig op og til at turde være sig selv. Ved at have healet sin egen fortid forstår hun, hvad det kræver at skabe forandring og gå igennem livet, med alt hvad det indebærer.

”Jeg har altid været fascineret af, hvad der sker i de øjeblikke, hvor vi tør give slip og åbne vores hjerter, så vi er sårbare og samtidig uendelig stærke. Det er i de øjeblikke, hvor vi møder os selv, hvor der åbnes op for magi, og hvor dyb healing kan ske.”

UDOGMATISK OG LIGETIL

“Tusind tak for endnu en weekend med jer to skønne mennesker!
Jeres måde at formidle Emotional Integration på, er så engageret og medrivende og samtidig ligetil og udogmatisk.
Jeg er vildt imponeret over jeres rummelighed, og det smitter lidt, så jeg efter hvert besøg hos jer kommer hjem og føler mig som et lidt bedre menneske.”

– Nicoline – 

JEG HAR FÅET STYRINGEN AF MIT LIV TILBAGE

“Jeg sad med følelsen af at kigge på mit liv og undre mig over, hvordan i alverden jeg var kommet hertil. Jeg følte mig fastlåst og bundet af usynlige bånd.

Mit stærkeste værktøj, i min personlige healings proces væk fra dette lavpunkt, har klart været Emotional Integration. Jeg forstår i dag de signaler, som min krop og psyke sender til mig, så jeg kan handle på dem. Jeg har fået et liv, hvor jeg mærker alle følelser – både kærligheden og frygten, og ved hvordan jeg skal tackle det.
Men vigtigst af alt, har jeg genvundet kontrollen i mit liv og kærligheden til mig selv.
– Anders –

JEG HAR SAGT FARVEL TIL ANTIDEPRESIV MEDICIN

“Emotional Integration er det bedste værktøj, jeg har lært til at arbejde med mig selv på en utrolig effektiv og virkningsfuld måde.

For 8 år siden lærte jeg første gang om EI hos Divine Life, og siden har jeg, gennem undervisning og guidning fra de dygtige lærer i Divine Life, udviklet min egen praksis, hvor EI er blevet en naturlig del af min hverdag, jeg ikke kan undvære. Det er en måde at være i verden på, hvor jeg rummer mig selv og får derfor også lettere ved at rumme andre.
EI har givet mig mulighed for at rumme mig selv med alt, hvad jeg indeholder af både udfordringer og vidunderlige kvaliteter. Jeg har bland andet formået at komme ud af et 10 år langt indtag af antidepressiv medicin, fordi jeg praktiserer EI.
Hos Divine Life er der en stemning af rummelighed, hvor underviserne er utrolig dedikerede. De formår at undervise på en professionel måde, samtidig med at vi som enkelte elever, føler os rummet, forstået og taget af, på en utrolig omsorgsfuld og tillidsfuld måde.
Både Emotional Integration og Divine Life har mine varmeste anbefalinger.

– Birgit –

DYB TRANSFORMATION

“For mig har mit møde med Emotional Integration været transformerende.

Jeg har tit fået at vide, at mine følelser var forkerte – og også ofte selv følt det sådan. Førhen er jeg blevet taget af mine følelser og ikke vidst, hvordan jeg skulle håndtere dem. Nu ved jeg, hvordan jeg helt konkret tackler dem. EI har været det vigtigste værktøj for mig til at finde ”hjem” og til at elske mig selv med alt, hvad der er.
Tiden før mit møde med integration var jeg fokuseret på at blive fyldt op med kærlighed fra mine omgivelser. EI har lært mig, at kærligheden skal komme indefra – fra mig selv. Når jeg mærker kærligheden til mig selv, så bliver det langt lettere at stå i verden.
Jeg er så taknemmelig for, at jeg nu tør være i livet – i det nu, som er lige her og nu – og blot være med det som er.

– Birgitte –

de sidste detaljer

PRaktiske informationer

DU FÅR

Professionel og dedikeret undervisning

Indkvartering

Alle måltider bestående af lækker, økologisk og vegetarisk mad

Guidede meditationer der optages under forløbet og sendes til dig efterfølgende

ADRESSE:

Krude Møllevej 20

8654 Bryrup

(syd for Silkeborg)

Overnatning

Telt:
Alt efter årstiden kan du medbringe eget telt og slå det op i den smukke natur omkring templet. Der er fri adgang til alle templets faciliteter

Vi samarbejder med RAST vandrehjem, som ligger 10 min. gang fra templet. Her kan du vælge mellem følgende muligheder:

Dobbeltværelse:
I dobbeltværelserne bor du sammen med højst 1 anden deltager af samme køn.

Enkeltværelse

Alle værelserne har egen håndvask. Derudover er der fælles toilet og bad.

Andre overnatningsmuligheder:

15 min. i bil fra templet: https://pejsegaarden.dk/ophold-og-vaerelser
Airbnb, find privat overnatning i området: https://www.airbnb.dk/

PRIS

Kr. 3.700,- pr. person

Pris inkl. overnatning:
Telt: kr. 3.700,-
Dobbeltværelse: kr. 4.100,-
Enkeltværelse: kr. 4.300,-

Depositum: kr. 1.000,-. Restbeløbet betales 3 uger før kursusstart.

Tilmeld dig her.

Afbud:
I tilfælde af afbud indtil 3 uger før kursusstart tilbagebetales det indbetalte beløb minus depositum. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person. Ved afbud senere end 3 uger før kursusstart, refunderes det indbetalte beløb ikke.

tilmeld dig her

Book din plads

Ingen nye datoer planlagt